iklan neh besshhh lerrr..

Monday, 24 June 2013

Floria 2013 | Gadis cinta dan bunga | Orked

Assalamualaikum...
alamak..tajuk dah tak boleh ubah..tiap2 tahun mesti gadis cinta dan bunga..sekarang gadis lagi kerrr...huhu hari sabtu lepas bersamaan 22jun2013..kami berdua pergi ke floria 2013..tahun nie tema bunga orked..
sebenarnya nie aktiviti kami bersama sejak zaman cintan cintun lagi..so di teruskan sehinggalah kami dah kawen...!! tiap2 tahun kami pergi..walaupun still sama..tapi bila dah tema setiap tahun berlainan..maksudnya setiap tahun cara dan landskapnya berubah....kalau korang semua nak pergi.. floria nie sampai hujung minggu nie je 30jun2013..tapi sekarang jerebu kan? so time dah ok jerebu nanti boleh la pergi...masa kami pergi tu  tahap ipu dekat putrajaya masih rendah lagi...

kalau nak tengok entri lepas2 jangan malas2  malu2
floria 2010
floria 2011
floria 2012
entry kali nie bergambar sakan jelah ye...



tema kami pink!! berjaya pujuk en roommate

tengok muka en roommate..panas katenye..

kita layan gambar-gambar lain pulak ye..
























banyak gila gambar.. kalau kat sini memang dah tak malu nak bergambar bagai..sebab masing2 datang mesti nak bergambar kan..

lepas dah penat-penat dan kepanasan dekat luar..kami masuk ke tempat sejuk..ade aircond..sedap sikit..











comel gila en kungfu panda nie... siap boleh pusing2 kepala lagi... tu bunga sebenarnye tu..


lepas tu terus balik...panas...sebab sekarang musim panas kan...
kenapa la ek dengan mulut en roommate tu...duck face?

tibe2 en roommate ajak lepak dekat tasik wetland dekat putrajaya.. singgah jap je.. segan kot.. berdua je kan?


sedap lepak kat sini..dengan angin yang kuat...fuhhh...rase tenang..

nasiblah dalam kereta en roommate memang ade spare tikar.. boleh diguna pakai...sambil borak2.. snap2 picture.. lepas tu terus balik kl..g umah umi... dah tu je..penat berjalan...




dah kawen pun kami still suke dating berdua...macam zaman kami dulu2..
dah kawen nie jarang pegi mall... kecuali nak shopping n tengok movie...
kebanyakkannye kami golek2 kat umah je.. lynn lagi suke.. lagipun sekarang musim panas...






jerebu makin teruk di sesetengah tempat...dekat muar dah ok sikit dah..so kepada semua jaga kesihatan ok..



Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!