iklan neh besshhh lerrr..

Monday, 21 November 2011

bn youth vs supermak vs ipin


assalamualaikum~~~



aktiviti kami di hujung minggu lepas

sabtu
jam 5pg = incik ipin pergi pahang sebab nak hantar adik die ateh balik uitm jengka..
jam 2ptg= kami ke bn youth sebab ada karnival kerjaya....

ahad
12tgh = karinval kerjaya bn youth
4ptg= mydin (beli hadiah wedding)
5ptg = ke tesco puchong (umi, uda, encik ipin dan lynn)
8mlm= ani sop utara at damansara ( tempahan catering)
11.30= sampai rumah!!


penat sangat tapi tu semua hal yang penting kami kena buat..1 pasal kerja dan yang kedua untuk majlis besar kami tahun depan..


tujuan ke karnival tu?
semestinya nak mencari kerja!
walaupun sekarang dah kerja tapi lynn x puas hati lagi la....
nak kerja yang mencabar sedikit dan penting gaji lagi lumayan dari yang sekarang nie..



masa 20 november ada majlis perasmian penutup oleh:-






tapi masa kami tengah berjalan menujuk ke hall tu, lynn macam terpersan sesorang...


najwa latiff!!!!
tapi time tu najwa jalan tunduk sebab x nak orang perasan dia...walaupun sebenarnye selain kami ada gak orang perasan die...

nasib incik ipin tak dapat ambil gambar dengan dia..kalau x....yela kan incik ipin peminat setia najwa cinta muka buku tu!...euewww....


selepas penat berjalan...lynn pun lepak2 kat depan stage sebab time tu dah kosong (selepas perasmian penutup) tengah lepak2 ternampak orang berkumpul... sekali ternampak supermak...

incik ipin punyela merengek suruh lynn ambil gambar dengan supermak...mestilah lynn tak nak kan....then die nak bergambar dengan supermak tu...mestilah lynn tak kasi....


dalam 20 minit berehat...lynn ajak la incik ipin berjalan lagi sebab nak habiskan resume yang tinggal 2 copy... tapi hampeh die x nak...

so lynn merayap la sorang2 dalam tu... dah lepas submit semua resume tu lynn pergi balik depan stage..tengok2 incik ipin dah tukar seat yang lain.... pelik pun ade gak....

lynn punye la penat cerita tentang resume dan kerja yang lynn mohon....tapi yang icik ipin sebuk tunjuk supermak kat depan..

lynn pun kesian la....ajak la die kedepan supaya dapat die bergambar dengan supermak....tiba2...






huh! rupa2nya time lynn pergi hantar resume, die pergi ambil gambar dengan supermak nie....

siap sanggup suruh orang lain ambilkan gambar die dengan supermak....hmmm hampeh je die nie...

sampai hati curang dengan i...






Image Hosted by ImageShack.us

ainul batrisyia!!!!!

assalamualaikum....
yey!!! tibe2 happy semacamkan....
ainul batrisyia sekarang nie dah besar!!! umur pun dah 1 tahun 2bulan...

masa ulang tahun kelahiran ainul batrisyia dah tentu la makangah nie ada kan...
walaupun time tu makangah dah kerja kat kl tapi makngah balik gak nak jumpa ica....

umur 1 tahun bila nak jalan...???

tu la yg orang selalu tanya...bila nak berjalan...
so, genap 3 hari selepas tarikh lahir dia..ica pun berjalan!! yey...
tapi makngah kecewa sebab makngah bukanlah antara orang yg terawal dapat tengok ica berjalan..

apa2 pun makngah harap ica jd anak yg cerdik....

jm tengok video ica nie...


video


sebelum nie along a.k.a kakak lynn ade bagi tahu yang ica bila dapat seluar je die sarungkan seluar kat kepala....sekarang die dah tau seluar tu disarungkan kat mana cume belum berjaya....

ica mmg lucu sangat2....sampai tension die sebab x berjaya nak pakai seluar...

video mestilah makngah yang ambil...;p



gambar ica dengan makngah haruslah ada..






Wednesday, 16 November 2011

bergaduh, menangis, baik semula...gaduh lagi...

assalmualaikum!!!

sihat tak? lynn patutnye td dapat mc 1 hari sebab kurang sihat....tapi sebab kerajinan yang melampui batas lynn pergi jugak kerja....rajin kan? ( sebenarnye bosan kalau duk umah sorang2 roommate balik terangganu n housemate semua kerja)

adat ke bila bercinta, then bergaduh?
ade orang kate bila selalu bergaduh jodoh panjang, sebab kite dapat perbaiki diri kita kepada yang lebih baik dan kita dapat terima kekurangan pasangan kita...

tapi....

kalau bergaduh sebab masaalah yang sama je macam mane? contoh paling besar bergaduh sebab cemburu...haaa... kalau bergaduh je mesti sebab cemburu..sebab yang sama berulang..tu macam tak matang je kan...dalam hubungankan kena ada give and take....


cemburu nie sebenarnye tanda sayang...tapi kalau dah kita cinta kat pasangan kita...buat apa kita nak cemburu if die ade kawan lelaki/perempuan kan...kalau berkawan dengan berlainan jantina kita pun tak boleh..tu mengongkong namanya...betol!!!! kecuali la melebihi batas kan...nak cemburu biar bertempat...


eh becerita berkenaan cemburu nie bukan apa...
lynn ade sorang kawan..

seorang wanita z bukan nama sebenar... bertekak dengan bf die sebab cemburu... tak habis2 risau z bukan nama sebenar nie akan layan lelaki lain...akan terpikat dengan lelaki lain...walaupun sebenarnye si z nie dah berpuluh kali die kate die setia dan x layan lelaki lain...kalau setakat berborak tu semua kawan....tapi bf die nie still x leh terima la....then akhirnye bergaduh.....


macam yang lynn cerita kat entry nie...kami makan sama2 dan hubungan kami akrab tapi sebagai kawan sahaja...

so, bila asyik cemburu je..sampai bila kan nak bergaduh atas sebab dan kesalahan yang sama..wat penat je...

lynn bukan ape sebab td ternampak kawan bertekak dengan bf die...so bagi lynn jalan penyelesaian die kurang mantap..haha..betol....lynn bukan nak berlagak hebat la...tapi kalau bergaduh..elok senyap la.... nie tak bila dah bergaduh masih nak msg..nak call then masing2 akan tunding jari kat pasangan...so, pergaduhan atas sebab benda yang kecil akan berlarutan......


haaa..nak tau tak kalau lynn bergaduh dengan incik rosaihafin macam mane??

eh jap..nie bukan nak buka pekong or nak tunjuk kelemahan kami atau nak berlagak dsb-nya....

tapi nie untuk panduan kami sebenarnya..(sebab incik ipin kan pembaca setia blog nie)

alhamdulilah, selama kami berdua bersatu (as a kawan, kekasih, tunang) nie tempoh paling lama kami bergaduh 15-30 minit..walau sebesar mana pun masalah..itulah tempoh paling lama...betol x ipin? betol3x

tempoh paling sekejap? 3 minit-5 minit la...

walaupun dalam 1 masa kami akan bertekak...tapi jalan penyelesaiannye mesti masing2 senyap....

kalau time mesej serta merta akan stop mesej...
kalau time call, serta merta letak phone tu....
kalau time dating, serta merta diam....



then bila dah diam..pk kesalahan diri sendiri..bukan pk kesalahan pasangan....

so, tak sampai 3 minit.....

akan dapat mesej...
akan pick up call...
akan borak macam biasa dan happy balik...



ehem3..selalunye yang mula ok dulu mestilah incik buncit kesayangan sy tu!!

alhamdulilah...seego2 dia sebagai lelaki...dia tak pernah lupa ucap maaf sekiranya die bersalah or tidak....
dan die sangat cepat lupakan dengan apa yang dah berlaku 3 minit yang lepas (selalunye lynn la yg emosi lebih...bukan ape saje nak die pujuk lame2 sikit kan...hehe)

dan alhamdulilah, dia tak pernah mengongkong lynn...tak pernah kisah lynn berkawan dengan lelaki, tak pernah kisah lynn bercerita tentang kawan lelaki kat die... as long as lynn jujur dengan die...

so, kepada pasangan yang lain...tak payah nak cemburu a.k.a mengongkong sangat la...kalau dah jodoh tak kemana...kalau asyik dikawal je...if pasangan kita nak curang dan menggatal..dia tetap akan buat kan...jadikan cinta nie ibarat bermain layang2....paham kan?

untuk kesayangan sy...terima kasih sebab terima diri honey seadanya...walaupun honey tau honey banyak wat masalah...tapi abg tetap macam dulu ibarat kali pertama kita berjumpa.....honey sangat hargai kehadiran abg dalam hidup honey...

bye!!!!


entry sempena 3years&3months setelah hati bertaut..auwww!!!




p/s: sebenarnya dah plan dari tempat kerja nak buat entry tentang ainul batrisyia..tapi tiba2 ternampak kawan bertekak dgn bf die..balik je terus buat entry nie!! next entry ainul batrisyia...




Image Hosted by ImageShack.us

Tuesday, 15 November 2011

wedding, Pantai morib

Assalamualaikum~~~

sihat x semua? lynn sekarang di serang selsema dan batok serta sakit kepala..nak demam...tapi gagahkan juga mengupdate blog nie...(sebenarnye tak boleh tidor...)

semalam, Ahad bersamaan 13 november 2011 kami ke banting untuk majlis perkahwinan azizi dan issma..lynn x kenal pun..cuma mewakili mak lynn je sebab nie rumah kawan mak lynn yang dah hampir 34 tak berjumpa...so, mak tak dapat datang sebab ada jemputan yang agak banyak kat kluang, jadi kami sebagai anak yg paling dekat dengan banting nie jadi wakil lah kan....tak salah, walaupun lynn tak kenal tapi selalu gak la berborak dekat FB dengan cik siti (kawan mak a.k.a mak pengantin lelaki)


gambar dengan pengantin kami tak ambil guna kamera kami...so guna kamera daripada photographer dorang je la.... tapi gambar dengan cik siti nie ambil la sebagai kenang-kenangan....


lynn,cik siti, encik khalid, dan incik rosaihafin

lepas je selesai tanggungjawab kami memenuhi jemputan tu, tengok jam baru pukul 3, apa lagi melencong la ke tempat lain.....hehe...

oo....ye...hari tu kami tak pergi berdua ye...bertiga lebih elok...
kalau kat kluang orang ketiga ialah ainul batrisyia..tapi kalau kat KL nie orang ketiga ialah adik incik tunang~~ateh...

walaupun jam menunjukkan pukul 3 lebih..tapi cuaca kat pantai morib time tu amat baik sekali...ibarat pukul 6 petang, so tak la panas kan...

ape lagi...jom tengok gambar kat pantai morib..




pantai morib with love...


nie la ateh... a.k.a nor patin fatehah



time nie air tengah surut...so pantai jauh...


lepas je melepak tepi pantai kami pun lepak2 kat sini....(gambar kurang jelas...tp ok la dari tak de..hehe)


die minum abc...sy juga minum abc...kate sehati sejiwa kan? padahal....
(muka bosan tunggu sotong bakar lambat sampai.....tapi kami ok lagi nak tau ateh buat ape? hehe)


ambil gambar muka sendiri....macam2 posing yang die buat...hehe...

lepas je sotong bakar sampai kami pun terus makan sampai lupa nak ambil gambar sotong bakar yang special tu (tangan di dada mata ke atas) sebab tu lambat sampai....

sebelum balik posing2 lagi ibarat pre wedding....wahhh3x


pre wedding la sangat kan?

terima kasih sila datang lagi....~~~

walaupun muke ku separuh...tapi kami nie ok lagi leh tersenyum...cube tgk incik rosaihafin tuh...mengah...perut buncit syg....hahaha....lariiiikkkkkkkk

bye!!! jumpa next entry!!!


Image Hosted by ImageShack.us

Saturday, 12 November 2011

muka buku vs muka bulu








Assalamualaikum.....

sangat tak suka incik tunang nie...bila naik kereta n ade lagu cinta muka buku nie...mula la si dia menepuk tangan bagai nak rak....

so, lagu cinta muka bulu nie dituju khas untuk incik tunang tersayang..haha..bye!






Image Hosted by ImageShack.us

Friday, 11 November 2011

berdua bersatu
















Image Hosted by ImageShack.us

selagi boleh rahsia...eloklah dirahsiakan....

Assalamualaikum

'IN A RELATIONSHIP'

Seorang wanita yg berani meletakkan in a relationship with kekasih bukan mahramn...ya itu...ia sedikit sebanyak telah hilang sifat malu dan segan dalam dirinya sebagai seorang muslimah...kerana ia seolah-olah seperti memberitahu kepada umum bahawa dia sekarang sedang bergelumang, bergomol dan bercouple dgn kekasihnya...seperti istiharkan kemaksiatan...tahukah anda bahawa meletakkan in a relationship with kekasih bkn mahram boleh menimbulkan fitnah??? dan apabila timbulnya fitnah boleh mendatangkan dosa??? akhir zaman ini ramai manusia yang berbangga dgn maksiat yang dilakukan oleh diri mereka sendiri...

Tahukah anda bahawa,sedangkan dalam pertunangan Nabi SAW sendiri ada mengingatkan kepada kita supaya sebaik-baiknya merahsiakan pertunangan...inikan pula perhubungan couple yang jelas haram...tetapi nak tunjuk juga kepada umum yang diri itu sudah berstatus couple!!!...kalau status pertunangan tak mengapa la juga, tetapi itu pun Nabi s.a.w menyuruh sebaik-baiknya merahsiakan pertunangan sebagaimana Sabda Nabi s.a.w:

“Rahsiakan pertunangan dan iklankan (maklumkan) tentang perkahwinan” (Hadith riwayat Ahmad dari Abdullah bin Zubair Radhiyallahu ‘anhu, dan disahihkan oleh al-Albani di dalam Irwa’ al-Ghalil)

oleh itu janganlah berbangga dgn status in a relationship with kekasih bukan mahram anda itu kerana yang anda akan dapat adalah dosa yang sia-sia sahaja...nak selamat dan elak diri difitnah...halalkan segera perhubungan anda itu supaya tidak berlaku lagi fitnah, dosa dan maksiat...

Wallahua'lam


kan? selagi kita boleh rahsiakan...elok lah rahsia kan...bia orang lain kecoh2..kita rahsiakan..kalau setakat jiran sebelah yang tau ok la kan....nie nak bagi 1 dunia tahu...

time lynn dulu in a relationship mmg x de la nak buat kat fb...skrang tunang pun x de la buat cm tu...bila nak tunang mmg rahsiakan...tp terbcor gak la..zaman sekarang nie susah nak buat semua dalam keadaan sembunyi....hehehe...
tapi time akak lynn dulu memang buat kecil2 je...dan hanya famly je yang tau..ku ingat nak gak buat macam tu..sebab best tau bila orang tau kita tiba2 nak kahwin je..tp hajatku x kesampaian...terbocor..

benda nie semua dah ditekankn...bagi mengelakkn fitnah....

kebanyakkannye perempuan yang melebih2 dengan status nie semua...lelaki x pun..lynn pun kadang2 terbuat juga macam tu..tapi bila dah berpuluh kali encik rosaihafin tu ingatkan....so, fikir2kanlah....





Image Hosted by ImageShack.us

Monday, 31 October 2011

sg.gabai!!!

assalamualaikum.....

adoiii...pnt menunggu incik tunang nie datang umah sewa lynn...dari balik keje ptg td smpai la sekarang...bukan apa....time2 ujan nie tido pun sedap....hehehe...

actually, bukan datang suke2 je..ade tujuan...tah la sejak akhir2 nie selalu pulak tertinggal hp dalam kereta die..so, nak contact die susah..die nk contact lynn pun susah....
ok sementara menunggu nie lebih bagus lynn update blog kan...

semalam lynn ikut famly incik tunang berkelah... ke sg.gabai je...ha..kat mane? hulu langat selangor...







kami je yang pergi....ateh adik encik tunang tiada dlm gambar



gambar berdua haruslah ade.....


gambar mandi? wajib la tiada!!!!





daaaaaa.........







Image Hosted by ImageShack.us

Monday, 24 October 2011

pre conwedd....or pre voding?




assalamualaikum....

sengal....ahaks.....saje je....bukan pre weeding je ade.. convo pun nak...gabung 2,2 jela..macam syok je kan....haha...

convo hari ahad...so hari sabtu kami bergaya dulu dgn robe@baju convo...
awalnye kami cadang nak pergi berdua je....tapi jadi bertiga....dan last2 berempat.. sebab umi mR.Fiancee nak ikut... jom layan gambar..



mula2 kami ke dataran merdeka..

lepas tu ke tugu negara..



dan akhir sekali ke putrajaya...






thanks umi and ateh sebab teman kami...hehe





jom balik.....

actually banyak lagi gambar..tapi nie pun dah cukup kan...nnt update time convo pulak ye...








Image Hosted by ImageShack.us

Saturday, 8 October 2011

janji pertama part 6: rahsiakan pertunangan

assalamualaikum.....

sory la yer.... sejak akhir2 nie entry banyak sangat becerita...gambar kurang...
kite ke part yang seterusnya....

rahsiakan pertunangan...

niat pertama lynn itu lah die...kami nak rahsiakan pertunangan kami...mungkin orang tau kami akan bertunang...tapi tarikhnye tu kami nak rahsiakan....

actually lynn cume bagi tau kat orang yang rapat dengan lynn je yang kami nak bertunang.... semua tu housemate lynn merangkap adik2 angkat lynn n incik tunang... sebab adik2 ku semua tu panggil incik tunang abg ipar...huhu...

tapi last2 kantoi gak dengan beberapa member2 sekolah sebabnya..... salah sorang daripada ex housemate lynn buat event kat facebook dengan title... majlis pertunangan rosaihafin dan amalina.... time die buat tu..terkejut gak la...sebab ku mmg dah berniat nak rahsia...

tibe2 muncul komen2 daripada kawan2 yang lain...aduiii....kantoi la pulak.....yela dah la lynn tak jemput diorang kan... tak bagitau pun nak bertunang... ade gak la yg msg lynn tanya betol or main2.... ade tu siap cakap sampai hati tak jemput....

huuuu...sory la yer kawan2... pada lynn kalau setakat tunang nie.. tak perlu kot dihebahkan... tunggu lynn dah nak kawen nanti baru lah lynn jemput yer...

lagipun ayah lynn dah serik dah nak buat majlis besar-besaran...so, lynn buat ikut yang ayah dah tetapkan la.... kalau kita nak hati orang tua kita suka, sayang pada kita..kita kena la ikut cakap dia kan....

so, lynn n famly cuma jemput orang yang penting2 je la.. macam sedara mara dan jiran tetangga yang dekat... tapi tak bermakna kawan2 tu tak penting dalam hidup lynn...

so, rahsiakan pertunangan....hebahkan pernikahan...

dah tunang nie nak hebahkan pun x pe kan..sebab kebaikkan untuk diri sendiri jugak.. yang perempuan2 nie tau kan napa...?




ok.... setakat nie je lah yer... next entry sewaktu majlis pertunangan... part akhir kot...=)

Image Hosted by ImageShack.us

Friday, 7 October 2011

janji pertama part 5: andaman!

assalamualaikum....


wow dah part 5? bia betol....
ok part kali nie cerita berkenaan andaman...
lynn ade la jugak tengok2 kat beberapa andaman melalui facebook je...
walaupun banyak yang menarik...tapi lynn kurang berkenan dengan solekan andaman2 tersebut...last2 g kat andaman time akak lynn kawen dulu....
lagi pun mmg dah kenal lame dengan mak andam nie...mane tak nye....sepupu ayah..hehe...

so g la book andaman...time tu pun x comfirm lagi...sebab dah lambat kan...bile g kedai andaman nie kat taman sri kluang johor... baru la mak andam (cik ana) check die punye jadual... fuhhh selamat la tarikh 24 september tu die free waktu lepas zohor...sebab lepas asar die nak makeup orang kat kahang barat untuk majlis akad nikah... alhamdulilah...cik ana free time tu....

untuk baju tunang nie..lynn sewa je kat andaman nie... sebab tak sempat dah nak buat2 baju...nak g tempah pun x sempat dah sebab time tu sume sebok siapkan baju raye... even majlis lynn 26 syawal... tp memang x sempat la nak buatnye....sebab kene hantar awal2 kan...

so, sewa baju....pilih punya pilih...dah x de dah baju yang sesuai untuk majlis tunang nanti...lynn nak sewa baju warna hitam merah...cuma ada dua je... tu pun sebenarnye baju pengantin...bukan untuk tunang.... tapi terpaksa la amik baju tu walaupun over gelemer....yela baju untuk persandingan di pakai untuk majlis pertunangan mane x gelemer... tapi sebab terpaksa... x pe la...redah je la...asal ade baju time tu cukup dah...tapi mahal la pulak baju tu...sebab baju tu kainnye mahal... sewa baju + makeup lagi... makeup standard la RM100... thanks cik ana sebab kurangkan harga baju tu... jadi dapat la murah sikit...alhamdulilah...yang kelakarnye... majlis lynn lepas zohor pakai baju tu sampai pukul 5 ptg... kena pulangkan balik baju tu...sebab sebelah malam...pengantin yang nikah tadi nak guna untuk majlis malam berinai dia.... hihihikkkk...kesian bekas ku diguna.... sory la yer bau asshheemmm dah...


hihi...bagi sikit dulu yer gambar... nielah baju gelemer tu...dah macam org nak bersanding dah...siap kena perli dengan incik ayah...boleh ke die kate nak call tok kadi time tu...adoi....

ingatkan nak tempah pelamin...tapi nak save bajet punye pasal...lynn n mak cadang nak buat pelamin sendiri.... thanks to abg ipo sebab anto kayu tu...ape namenye..plate ke ape..(sory kalau salah sebut..hehe..)untuk buat pentas....thanks...sangat hargai...




ini lah pelamin yang dok buat sendiri sorang2 pulak tu... dah la kayu tu berat.... gagahkan juga angkat sebab nak membalut... hiasan tu di bantu oleh incik ayah dan puan emak..err..walaupun x cantik macam pelamin2 yang andaman lain buat tu...tapi ku tetap puas hati dan berbangga ok... sebab hasil kerja tangan sendiri.... alhamdulilah... thanks kat jiran sebelah sebab bagi pinjam bunga kat atas pelamin tu....cantikkkk.....


part seterusnya ialah? rahsiakan pertunangan!!!

Image Hosted by ImageShack.us

Thursday, 6 October 2011

janji pertama part 4: gubahan hantaran..

assalamualaikum....

part kali nie nak bercerita berkenaan gubahan hantaran....
kali nie pun banyak gak dugaanye....huhu berapa punye banyak la dugaan....

dugaan pertama
duit ler....dah la time nie lynn tak kerja ok...duk jd babysitter kat umah menjaga ainul batrisyia 24jam...tapi x dapat duit pun...bahagia je yg ku dapat time tuh...hehe...dengan ica bahagia sentiase..huhu

hari pertama beli barang untuk buat gubahan... Rm 125 abis..fuhh....
balik umah tengok balik buku bajet yang lynn dah buat... lari sikit dari bajet...x per....

terus buat bajet seterusnye sebab ade lagi bahan gubahan yg belum beli...kire punye kire.... Rm 100 lebih gak akan abis.... tu x masuk bunga untuk pelamin lagi...aduh...koyak poket...duit yg dah simpan selama nie abis..huhu...tp x per asalkan lynn x gune langsung duit mak dan ayah....alhamdulilah....


bila dah beli barang2 nak buat gubahan hantaran...masa untuk buat tu yg malas sebenarnye... dah la ku 24jam dengan ainul batrisyia.... nak buat alasnye senang la sebab besar2 kan...senang nak balut...tapi bila part kaki tu...aduh...susahnye...dah la berukir2..kecik2 pulak tu... bayangkan ade 11 hantaran.... 1 hantaran ade 4 kaki... tak ke ade 44 kaki yang kena buat...


asalnya nak buat tema bantal macam nie takde kaki...so, guna dulang la...tapi bila dah sampai kedai... ternampak contoh2 hantaran lain... tu tiru tambah kaki tu...senang x yah nak berdulang lagi...


nampak tak kaki2 tu...susahnye la hai nak membalut...


lynn start buat hantaran time malam...pukul 12...mase tu dah tentu la ainul batrisyia dah sedap tidur...buat punye buat... tengok jam pukul 3 pagi... tapi cume dapat buat 6 or 7 kaki je...


badan dah penat ape lagi..time untuk tidur la...walaupun penat sgt...tapi bile tgk sebelah..ainul batrisyia tengah tidur..dapat cium die...hilang penat td...hehe...baru tidor 1 jam...si ainul boleh bangun nak menyusu pukul 4..adoi..... hehe..tp tak pe.... dalam 5 hari la lynn dok buat benda tu je....dah siap semua.... baru la tampal kaki kat alasnye...then cucuk bunga untuk hiasan...
untuk tu sume..kejap je..1 jam pun tak sampai...alhamdulilah... lagi 2 minggu nak tunang... barang2 hantaran suma dah siap....

opss!!! mak andam tak tempah lagi!! baju tunang pun tak de lagi..aduh!!!!

kite tunggu entry seterusnye ye...

eh encik tunang kamu bace kan...kamu tau la kan nape setiap kali kamu call sy mesti cakap...bz buat hantaran... nie la sebabnyer....hehe...


Image Hosted by ImageShack.us

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers