iklan neh besshhh lerrr..

Sunday, 11 July 2010

gadis, cinta dan bunga....(floria 2010)


salam ahad semua..
saje je nak update bout lynn dan my epynn punya aktiviti semalam...
semalam lynn pergi putrajaya...bukan event gengblogger tu tau...nie floria 2010 dekat putrajaya..
sebenarnye da lame dah rancang nak pergi floria nie..sejak bulan 4 kami da take note dekat kalendar tahunan kami...

eh malas la nak cerite panjang...tengok gambar mehhh..




































hahaha...mesti korang jemu tgk gambar-gambar tu kan??
gambar bawah nie..mmg pasti...satu pun x de kiteorang..meh tengok lagi...
































sangat best dekat sana...kalau yang dekat dengan rumah..boleh la pergi petang2 kan...x de la panas sangat...

malam lagi cantik ok..banyak cahaya dekat bunga tu...
ok tu jela nak update..nanti lynn update lagi..dadaa......

p/s : kamera kami kamera buruk...gambar tak lawa...:p





Image Hosted by ImageShack.us

8 comments :

ERSHAD said...

pergi dengan sapa tu, jgn bt sumbang mahram di taman bunga. he he he

azam said...

mesti best tengok bunga-bunga

xazryx said...

bnyk gile bunge .hehe .

alynn malynna said...

@ERSHAD

owh...jgn risau...sumbang mahram tidak berlaku..tp sumbang duit mmg banyak berlaku...beli itu dan ini..hihi..

alynn malynna said...

@azam

sgt besh...tapi kalau tengah hari amat panas....:)

alynn malynna said...

@xazryx

banyak giler..dan sy pun hampir jd gile dgn bunga2 tue..hihi..:)

Anne Boleyn said...

uhhu cantik2 nye gambo tuu.. huhu dah habis ke ek floria neh??

g ngn encik hesayangn ekkk :p

alynn malynna said...

@Anne Boleyn

hana..mmg cantik...floria nie sampai 18 july...masih ade mase nak pergi nie...:)

iklan-iklan!!!