iklan neh besshhh lerrr..

Monday, 23 November 2009

pak tam...hehehe

gambar time hari terakhir orientasi...

salam..

apa pandangan korang kan bile melihat gambar di atas?? benci??
lynn tau...ramai lelaki melayu x suke kan dgn
pak tam..
hehehe..ye btol...coz rate2 mmber boy lynn x suke dgn dorang...
knpe??? sebab ramai perempuan melayu tergila2 kat jantan neh kan???2 yg buat lelaki melayu kat luar2 sane bengang jek dgn dorang...
tp
pernah x lelaki2 melayu neh pk knpe perempuan melayu suke sgt kat pak tam neh?? lynn bukan la nak menghentam lelaki melayu..tp klau nak jadi yang terbaik..mst kne berubah dari yang buruk kepada yang baik kan???
lynn gak bukan nk membangga kan dorang sangat..tp ade yang perlu kite contohi...bukan lelaki je..tapi termasuk perempuan pon..yg baik perlu kita ikot..
ape yang lynn lihat mungkin dalam skop yg kecil..iaitu student class lynn jek...
but ini pon da ckup utk lynn memberi pandangan....

  • sebilangan perempuan melayu suke kat pak tam coz dorang romantik..btol ke??tapi pada pandangan lynn..dorang neh sebenarnye hormat orang...terutamanya perempuan...walaupon lecture..sbg contoh..pak tam neh selalu datang lambat..but dorang pandai amk hati lecture..kdg2 dgn ucapan good morning pon da ckup...tp ade la sebilangan lelaki melayu neh..klau dtg klas lambat..trus masuk...x pandang muka lecture langsung...bgus ke??? x kan..
  • apa yang lynn perhatikan..pak tam neh klau jumpa membe dorang..mst akan bersalaman...x kesah kat mane2..(tp lynn paling suke lau kat kelas la..cz dorang akan salam keliling tmpat dorang duduk..) bile di sapa..pasti akan dihulurkan tangan..tp apa yang lynn perhatikan lelaki melayu klau di sapa..mst setakat hai..then blah gi tu jek..lau kat class???jgn arap..dtg trus dduk jek.....wat muka selamba..x mengeratkan silaturahim langsung..
  • lynn suke sgt..suke berborak dgn dorang..terutamanye yg da pandai berbahasa melayu..ye...dorang neh sng nk belajar bahasa bangsa lain..lynn rasa kita boleh kan amik contoh..klau dorang boley belajar pelbagai bahasa knapa tidak kita??
lynn rase yg kat atas tu pon da ok kan utk org melayu ikut...kite ikot yg baik kan???
bg lynn pak tam neh ok...x kan ggu gadis melayu klau gadis tue sendiri x melayan...tol x??jd jgn la nk benci2 sgt...berkawan jek dgn semua orang..x salah kan....



p/s :

  • pd lelaki melayu yg di maksudkan jek...spe makan cili die yg kepedasan..
  • pd perempuan melayu..ramai lagi lelaki melayu yg baik ade kat malaysia kan ape salahnye bg peluang pada mereka..
  • pd pak tam..ingat..gadis melayu bukan mainan korang!!(eh..dorang phm kerrr? lantak la..setahu lynn ramai yg tahu bahasa melayu..)
  • pd sume orang yg pandang sinis terhadap diri ku...tolong la..x semestinya bila aku berborak dgn pak tam neh maksudnye aku bercinta dgn die..salah ke aq cume nak kwan jek...lg 1 dpt memperbaiki bahasa inggeris aq, dapat curi cikit ilmu..dan yg paling penting aq berkawan dgn dorang cz aq x de kawan melayu dlm kelas..perempuan pon aq sorang..lelaki??macm biskut jup ade jup x de..aq masih ingat ayah n mak aq la..n aq masih ade perasaan kat lelaki melayu!!(ops!!tergarang pulak..hehehe)
n3 kali neh sebenrnye untuk mengingatkan diri lynn juga..agar memperbaiki diri...yg baik kite amk..yg x baik bg pak tam..hehehe..k dadaaaa...


salam sayang..


Image Hosted by ImageShack.us

Saturday, 21 November 2009

rungsing...give opinion lerrr..


salam...

Nak tanya pendapat blogger dekat sini..(ade ke? hehe)
rungsing..2 jek yang lynn dapat kate kan skrang neh..
lynn tak tau keputusan apa yang lynn harus buat..

12/12/2009 ade dua perkara penting dalam hidup lynn..
yg pertama..tarikh tu lecture lynn buat presentation..atau lebih detail ttg interview..kiteorang akan di interview seolah2 sedang memohon kerja...dan ini
adalah penting..sebab termasuk dalam markah untuk assignment...

yang kedua...sebenarnye tarikh itu juga hari perkahwinan my sis..my first and last sis..cz lynn cume ade sorang akk jek kan..hehehe...jd lpas neh lau famly lynn wat kenduri kahwen..maksudnye lynn kawen!!(gatai sgt ke nak kawen??hehehe..NO!!!)
lynn rugsing..kepale serabut...mane satu yang lg penting?? ye interview olok2 tu pon penting kan?? but my famili???? x penting??? lynn dah tanya kat mak...mak jawab.."janganla angah...sape nak tolong mak kat sini..." (cam n3 yg lepas..lynn ade ckp kan yg lynn lbh busy dr bakal pengantin..hehehe..x sbr2 nk dpt abg ipar..) jd
lynn kne tolog makkk... bile lynn tanya pendapat ayah..cam biase..ayah lynn neh agak brutal sikit...ringkas jek die jawab. ayah jawab.."agak2 la..." maksudnye..x kan la lynn x de kan time akk sendiri kawen..hmmm
then mintak pendapat dengan member2..lagi la slumber and agak sakit telinga dengar pendapat dorang.."ala akk ko yang kawen..bukan ko.."
rasenye cm dorang neh x perasaan ke?? mmg la akk yg kawen..n mmg la lau x de lynn pon majlis akan berjalan lancar..tapi tu my sis!! banyak gak persiapan yg lyn
n buat untk die..terutamanye design kad jemputan...dan macam2 lagi..x kan time 2 lynn x de?? x nakkk...abis x kan x g interview olok2??? oh..no...


klau situasi cam nih jadi kat korang..apa korang laku kan??
kne ada kat dua tempat dalam satu masa..ye mybe interview olok2 tu pagi..but lau lynn nak on the way balik dari n9 smpai kluang...mybe dalam masa 2 jam jek sampai..tapi sape nak amik??masing2 sibuk kat kluang...balik sendiri?? kne naik k
eretapi yang bertolak dari seremban pkol 3.30 ptg???then smpai malam?ape gune balik..kan??

cam ne neh??????????????????
tolong!!!!!




Image Hosted by ImageShack.us

Friday, 20 November 2009

merindukanmu..



bulan..bulannn
kau datang lagi
aku menantimu bulan
wajahmu ceria
wajahmu berseri
kau datang bila malam menjelma
dan pergi bila mentari menampakkan diri
kau tidak pernah bosan
menerangi malam manusia
kau tak pernah jemu
melihat gelagat dunia
kau tetap disitu
setia menerangi kehidupan makhluk ciptaan illahi...



tapi mengapa bulan..
kau tidak menampakkan diri..
aku merinduimu bulan..
tujukkanla dirimu..
lindungi aku daripada panahan matahari..
kembalilah bulan..
aku merindukanmu..
aku perlukanmu...
dengarlah bulan.....


p/s : sememangnye aku memerlukan bulan..bulan yg boleh mendengar luahan hatiku..dan tetap tersenyum mendengar luahan itu..


Image Hosted by ImageShack.us

Wednesday, 18 November 2009

nobody's perfect....


salam...
k ary neh lynn nk cite sal nobody's perfect...
kisahnye ginih...
lynn ade seorang mmber neh..(f bkn name sebenar)yg usianye mmg da boleh la kne kawen lau x dipanggil bujang terlajak..heheh..mse 2 jumpe die..dlm borak2 tu lynn pon selitla soalan npe x kawen g....ngn selambe die jawab skunk neh die blom jumpe wanita yang sempurna dan sampai skrang die trus mencari...sepanjang lepak2 tu die pon cite la perjalanan hidup die dalam mencari wanita...(cam cite musang berjanggut da...hehehe)

  1. awek first die neh cantik giler..( die kate la) n yang paling penting pandai...yela sape yg x suke kan wanita yang cantik + pandai pulak tu...tp upernye perempuan tu...eh salah wanita tu sombong giler terutamenye bile f neh bawak jumpe mmber2 f..wanita tu asyik buat muke jek sampai sume mmbe2 f neh perasaan tindakan wanita tu..jd f pon x tahan la..mane x nye..asyk kne bahan dgn mmbe jek kan..jd hubangan f ngn wanita tersebut ptus di tepi jalan..hehehe..
  2. awek second lak cantik,jelita,ramah,pemurah hati (dlm hati lynn sebuk memikirkan peribadi wanita 2..mane x nye..da la cantik..+ jelita lak 2..cm ne la rupenye..) mase mule2 bersama, f neh rase soronok sesangat cz da terbayang yg wanita neh akan jadi permaisuri f..tapi baru je sebulan usia perhubungan mereka baru lah f dapat tau yang wanita 2 sebenarnye x mmpunyai tingkah laku yang baik n paling teruk ..perempuan tu tak bertanggujawab..terutamanye tanggungjawab terhadap family..jd f pon..blah gitu jek la..x kn nk wat bini kan perempuan yg cm 2..(f la yg cite neh...)
  3. awek ketiga..f jumpa kat jb..kampung halaman la..hehehe f cakap wanita neh x cantik..tp manis, periang, baik n pandai..dan yg pling menarik minat f terhadap wanita neh cara wanita tu yang membuatkan f berasa selesa ketika mereka bersama...(kua date ler) tp bile f jumpa fmili wanita tersebut f tekejut cz upenye wanita neh daripada keluarga yang berpecah belah..bile ditanya mamanye mana papa..pasti jawapannye "tah lantak la die nak g mane" bgtu jugak bile f tanya wanita tersebut tentang keluarga dia..pasti akan di jawab endah x endah..n f anggap yang wanita neh jadi periang kerana nak ilang kan tension dgn situasi yang berlaku dalam famili die..jd f pon x nak la jd mangsa untuk wanita tu melepaskan tension...die pon blah gitu jek dr hidup wanita td tanpa sebarang berite..(ley ke g 2??lau lynn yang jd gurl 2??huh x tau ape jd..bertambah tension..)
  4. awek yg keempat neh lynn seronok dgr f cerite cz..mmg lynn rase wanita tu perfect..yela dala cantik+baik hati+pemurah+segala2nye= perfect..mmg selame mereka bersame..langsung x nampak cacat cela yang ade pd wanita tu..lynn x sabar nak dgr..n trus tanye npe x kawen jek??? nak tau ape f cakap????nak tau npe f x kawen g ngn wanita yang perfect 2???



f cite kat lynn die sedih sangat..cz setelah hampir 6 blan bersama..upenye wanita tersebut turut mencari lelaki yang sempurna...dan f di tinggalkan!!!! why?????????


coz f x seperfect yang wanita itu inginkan..(dlam hati lynn time 2 gelak jek...baru la f tau yg die sendiri x perfect..tp sibuk nk cari yang perfect..hahhahahha kesian..)


kesimpulannye???
nobody's perfect!! jd jgn la mensia-siakn apa yg sudah ada di hadapan kita, kalau kita x menghargainye..kemugkinan dia akan pergi meninggalkan kita...dan belum tentu kita akan dapat yg lebih baik daripada yg kita ada
sekarang..lau ye pon nk cari yg sempurna kite check or double check diri kite dahulu..perfect or tidak..jika tidak..fikir la apa yg patut kita lakukan..setiap manusia boleh berubah...itu sume terletak pada diri masing2... kpd sume..jadikan cerita di ats td sebagai pengajaran..

salam sayang..


Image Hosted by ImageShack.us

don't judge book by its cover....

salam...
hari neh bukan nk cite sal diri..but bout sekeliling lynn.. don't judge book by its cover..lynn nk amk pepatah neh cz sesuai sgt nk digunakan untuk n3 kali neh..nape???
cz neh yang lynn lalui sejak kebelakangn ini...
pernah ke kene pd anda bile senyum pd seseorang tetapi tidak dilayan malah macam x nmpak jek senyuman anda 2??neh la yg lynn sering kene..x tau npe manusia cm neh...
lynn mara???ye!!coz lynn rase cm tersisih..pe kurangnye aq smpai org 2 x nk pandang lansung..kadang2 terfikir mybe malu..but for what??senyum tue kan sedekah dan sangat dituntut dalam islam..ape yg wat lynn mara sgt?? cz lynn rase orang yang perfect dari luarannye..tp sombong nak mam***!
!! x phm..jom search...

kalau korang tgk gmbar kat sebelah..ape pndapat korang..?? mst kite akan terfikirkan yang mereka ini tergolong dalam golongan yang baik2 belaka..y??dari segi pakaian mmg cukup perfect..seperti yang dituntut dalam islam...malah tudung pon labuh sampai ke lutut..tp x semestinye hati dowang neh secantik pakaian downg..
seramai orang yang lynn knal kt cinie...kebanyakkn mereka yang me
makai tudung malah tudung yang labuh smpai ke lutut terlalu sukar utk mengukir senyuman..knape??ape orang yang mmberi snyuman (lynn) ini tidak sempurna sehingga anda yg bertudung labuh jijik memandang kami yang memakai tudung biase or kami tidak memakai tudung..?? mybe bg anda yang membaca n3 ini rase bnd neh remeh jek kan..but not for me..klau stakat sekali or dua ley la dimaafkan..nih ary2...ble tersermpak jek mst wat2 x nmpak..padahal da la 1 blok tp still x knal antra 1 sama laen..lynn pon bkn nk knl rapat but ckup la sekadar mengukir senyuman..x gune tudung 2 labuh ke lutut lau sombong..penting diri dan memandang rendah pada orang lain..


k..skunk ape pendapat korang bile tgk gambar neh pulak??mst korang akan kutuk cara perempuan neh kan?? dari segi pakaian dan terutamanye pembawakan diri die.. mmg bile difikirkan mereka ini adalah gologan yang seolah2 hidup didunia sendiri dan tidak penting orang sekeliling..but bg lynn dorang berbeza...ye..dari ape yang dorang pakai or cara dowang..lynn malas nk campur coz itulah life dorang..but ape yang wat lynn ade rase respect kt dowang neh ialah..sikap dowang..walaupun penampilan dowang lebih trendy n penampilan lynn ala2 kekampungn but dowang still ok..bile berjumpa still boleh mengukir senyuman malah kadang2 berborak..kebiasaannye orang melayu berpendapat mereka yg baju ala2 x cukup kain dan rambut yang ala2 kene air karat adalah gologan orang2 yang sombong..kerana dowang angap dorang perfect...but x sume diantara mereka begitu..adakalanya mereka ini terlalu ramah dan mesra bersama sesiapa sahaja x kira bertudung or tidak...dan itu yang membuatkan lynn berfikir,,tidak semestinye orang yang nampak tidak elok dari segi luaran adalah orang yang terlalu jahat dan terlalu banyak dosa...


pada mereka spt gurl bertudung diatas td..hope dapat amk iktibar..x semestinye anda yang perfect dari segi luaran akan perfect dari segi dalaman..

pada meraka yang mahu berteman..cari la yang sesuai..jgn cri yang cantik dr segi luaran sahaja but hati cam taik...same jek cam nk beli buku kan??lau kulitnye jek cantik tp isinye kosong..x bermanfaat langsung..wat per kan...???


k la sampai sini jek tok kli neh..mybe n3 akan datang bout no body's perfect...


salam sayang..



Image Hosted by ImageShack.us

Tuesday, 17 November 2009

hujan..

salam....
musim terkujuh menjelma lagi...x ske...
x beshh..y?? cz time cm neh mmg besh tdo...hahaha...
x de ape yang nk di update kan..sepanjang di kluang mmg buzy...persiapan along kawin yang banyak lagi nk di buat..dan macam2 lagi...
terase cm lynn jek nk kawen..cz lynn lg bz dr bakal pengantin...hehhehhe...
semoge semua berjalan lancar...amin..

(thankz to my epynn cz amik lynn kat ktm td..lau pon ujan lebat n basah!!!nek mto kan??? thankz a lot lau pon td de sdikit pertengkaran..but im still happy)





Image Hosted by ImageShack.us

Friday, 13 November 2009

rindu!!!!

salam....

rindu?????
ye!!!! rindu kat family...sok ary sabtu blik kluang....



rindu ngn sore sedap ayah...




rindu kat masakkan mak..n bebelan mak...ha??bebelan???yupp coz ble da joh rase cm rindu jek ngn bebelan mak...hehehhe


rindu nak makan beger yg along selalu bawak balik...hahahhaha



kt ko aq rindu kew???hahaha x tau nk rindu ape...rase nye ko yg rindu kot...rindu kat laptop aq...cz nak men game..hahahah
perjalanan dr seremban ke kluang mengambil mase 3 jam lbh..lau pon bkn lynn yg bwak ketapi tu tapi mmg pnt...cz pnt menunggu....bosan lam ketapi...harap selamat sampai...daaaaaa


salam sayang...


Image Hosted by ImageShack.us

Thursday, 12 November 2009

Black Friday!!!????

salamm...
fakta atau auta?? sebenarnye lynn pon x tau ttg black friday..but tok klass td pg kol 8pg lecture ade ckp sok adelah "black friday"...sume student pon terpingga-pingga yela masing2 x tau ape black friday..sok la virus2 menyerang laptop or pc2!!!yeke?? x pcye??tah lerr...but tu la yang lecture said...n ade student tny..x tau lak name die sape...hehehe dak international..jd ssh nk ingt name downg..dak 2 tanye lau kete x on9 adekah virus serang gak??emm lecture ckp mybe..cz kdg2 kte pon x tau yg kat laptop kete neh de virus ke x kan???yela da virus...ssh nk kesan..so lau ade sikit virus kat pc kte mybe virus tu ley mmbiak...wahhhhhh adekah lynn bley x on 1 ary kesayangan lynn neh???emm jawapannye x boley!!!!hehehe...jd lau rase2 ini adalah fakta..jgn on lptop...hehhe...but lecture de gak ckp..kene update antivirus...supaya dpt la menghalang sikit virus tu kan..dan hati2 la ngn virus yang terhebat n terpopular iaitu
michelangelo (same name ngn watak ninja turtles) ..


letcture lynn gak ade bgtau..dalam setahun cume ade 1 hari aje black friday..cm ne nak tau?? setiap 13 ary bln yang jatuh pada hari jumaat adalah hari "black friday" n untuk thn neh 13 ari blan tu adalah pd bln november..13/11/2009 (esok!!!) tahun depan plak??? 13/08/2010....n begitu la seterusnye...x kesah la bulan berapa pon..janji 13 ary blan yang jatuh pd hari jumaat adalah black friday..


s
ama ada anda nak percaya atau tidak / perkara ini btol or tidak itu terpulang lynn juz give information....hehehe..dadaaaaaaaaa...
salam sayang...

Image Hosted by ImageShack.us

Wednesday, 11 November 2009

kelam kabut + pelupa = masaalah

salam...
actually x tau la rumus math mane yang lynn gunekan 2..hehehe..adeke?? emm serabut gile pale otak skunk neh...sejak akhir2 neh banyak sgt masaalah yang timbul akibat dr sikap kelam kabut vs pelupa..jom search ape yg jadi ngn diri lynn sepanjang musim terkujuh neh..hehehehe..
  • jumaat mnggu lpas lynn masuk lab komputer tok class operating system..n ary neh baru lynn ingt yang lynn ade gne pendrive kat lab 2...sok nak di jadikan cerite..pendrive 2 da tertinggal kat dlm lab 2...huh..ary jumaat pny cite tp ary selase baru ingat???malang sungguh..pendrive 2 da la pnuh ngn maklumat2 penting untuk assignment..lynn yakin mst da ilang kan pendrive 2...sedihhhh
  • for older n3 lynn ade tujukkan care2 nk refill color..ok tok ary ahd ari tuh lynn ade refill color..time 2 ngah ym skali..2 la wat dua keje lam 1 mase kan..mmg tah ape2 yang aq wat..tibe2 masukkan warna kuning kat tempat warna merah...cm sengal keiyhh...kelam kabut pny pasal nk siapkan refill 2 sampai tersalah..nsib la baru masuk ckit jek..but still takut yela mane tau ade effect ke kan??mane tau nnt ble print jek bek2 bunga warna merah jadi warna kuning plak..lau betol la terjadi..huh melalak la aq..ye la x pasal2 nnt terbang duit 80 ingit untuk beli cartridge yg original..sib baik la ary neh try print ok jek..x ape2...
  • maseh lagi dalam situasi printer..banyak lagi kad jemputan yang nak di print..maklumlah..keje part time print kad jemputan tok my sis kawen bln 12 neh..but kne antar kat die ary sabtu neh..tgah sebok2 nak print tibe2 pin2 yang warna warni tok lekatkan kertas 2..(tau x??keliru??heheh)..ley lak kertas yg dilekatkan 2 jatuh menyebabkan pin 2 masuk dalam printer dan sekali gus printer x ley gune cz pin 2 tersekat kat dalam printer..jadi kertas x ley masuk...langkah seterusnye yang lynn amk..korek2 la printer 2..setelah beberapa mnit jarum 2 ley di kluarkan..alhamdulilah...



neh la pin yang lynn ckp 2..ape ek name sebenarnye??hehehe





  • assignment!!!!!!!!!!!!!!!! pasal assignment..mmg kelam kabut...ary jumaat neh 13 aribln kne antar assignment..tibe2 ary neh lecture tukar jumlah word untuk assignment maximum 1000 words...what???? crazy???mane ckup wei 1000...tok task 1 jek da 1000 lbh words lynn gune..ade 2 task n task 2, jwapannye sudah tentu panjang dr task 1..macamane neh...da siap assignment tibe2 kne edit balik assignment 2???
situasi yang lynn tulis kat atas tuh sumenye berkenaan kelam kabut n lupe!!
bile la masalah ini sume akan selesai??alangkah bestnye klau x de probkan??

salam sayang...

Image Hosted by ImageShack.us

Monday, 9 November 2009

kaki bola??gila bola??chelsea 1-0 MU....


salam....
hehe x kisah la orang nak cakap ape pd lynn sama ade percaya atau pon tidak sememangnye lynn meminati bola..x kira la bola padang or futsal..
pd lynn pengalaman yg membuatkan lynn terjerumus ke lembah seperti ini...
dalam hidup lynn da terlalu banyak sgt lynn menonton perlawanan seperti ini sama ada di dalam televisyen or secara live (seronok gile lau pat tgk live cz gerenti menjerit jek hehehhehe)
atau secara x langsung ayah lynn juga bermain bola sewaktu ayh muda2 la kan..jd genetik tu ade sikit lerr..


hari yang hapy sangat wat lynn hari nie...walaupon x tgk cz kat hostel mane ade astro kan??hehehe tapi dapat gak lynn tau yang pasukan feveret lynn chelsea menang 1-0 mengalahkan MU...hahahha..padan muke penyokong MU yang agak2 baguih 2..hehehehhe..
k la...neh sajek untuk e
ntry kali neh..da 4 pg..x tdoq2 lagi???k dadaaaa....


salam sayang...

Image Hosted by ImageShack.us

Saturday, 7 November 2009

Keputusan Piala Malaysia - negeri sembilan Vs Kelantan

salam...
hari nie ujan jek...dkat n9 la...mybe ujan rahmat..td tepat pkul 8 lynn pergi pasar malam kat pekan semenyih..sepanjang perjalanan balik dari semenyih ke mantin banyak warong-warong yang bukak siaran langsung perlawanan antara n9 dan kelantan..mst ramai kan pokcik2 dan brader2 yang tgk perlawanan niee..dan yg paling penting mst untung kan perniage2 tu...hhehehehe..
seperti yang di jangka n9 menang!! 3-1 tue...
'hoben jang hoben' lynn skrang kat n9 da semestinye la lynn sokong n9 kan???hmm nampaknye perlawanan blum berakhir tetapi penyokong kelantan da mule mengosongkan stadium..huh nmpak sangat..ble pasukan kesayangan kalah blah gitu jek..x de semangat kesukanan la dowang neh..dan pling meriahnye piala malaysia td ialah dentuman merecun.. hmm x matang lansung la penyokong bola di malaysia...x pentingkan keselamatan langsung...
tapi ape2 pon tahniah n9!!!!'hoben jang hoben'!!!!!!!!!!!!!!!!












salam sayang


Image Hosted by ImageShack.us

Class

salam....

kadang kala kite akan rasa bersemangat sangat kan...but sometime kite akn rase kemalasan tu menguasai diri...hmm actually tu la yang jadi pada lynn.. terase kelas hari ini terlalu pnt dan yang pling lynn benci bile lynn mule la blurr kat dalam klas..smpai tugasan dalam group pn lynn x bg langsung idea..hmm..sory la nas and amir..forgive me ok?? for next class i promise to give a lot of idea and i will present for our group k....jom2 tgk gambo dowang jom..

dwang 2 la yang lynn maksudkan..sebelah lynn 2 nas and sebelah nas 2 amir (international)

dalam kelas nie cume ade 2 orang malay man and lynn jek sowang dak perempuan melayu dalam kelas..jd nie la kwan2 lynn..semuanye lelaki...haaaa..kdg2 tension gak tp da minat kan...ape bley wat...(lecture kat blakang jek tp sempat gak snap picture neh...heheh...)




lynn belajar kat kolej jek jadi mst la x same ngn IPT yang lain kan?? skrang neh sume orang sibuk dengan exam..but for me...skrang neh tengah sibuk ngan assingment..lagi 5 minggu nak final..kejap jek 2...takotnye...


submission deadline for assingment..
  • research for operating system -14/11/09
  • communcation skill and job application -30/11/09
  • Development of an online sales and inventory management system (SIMS) - 30/11/09
p/s : untuk peringatan diri sendiri juga coz selalu bukak blog..sekurang-kurangnya ada gak kesedaran untuk buat assignment..hehehehe

salam sayang...

Image Hosted by ImageShack.us

Thursday, 5 November 2009

hari-hari yang indah=sibuk

salam..
hai hai hai...wahhh title ku disini hari ini yg indah sahaja...indah kew?? sebenarye banyak bnda yang alynn nak cite..bnyak??tuk mggu2 neh sume hari adalah hari penting why??
  1. happy birthday to all my loves..


hmm..bufday mereke neh sume dalam minggu yang same...mmg lynn x kan terlupe la kan?? yelah..lpas bufday ayah..2 ari kemudian bufday along lak..then bufday epynn...pokai da...hehehhe..











2. hantar assingment!! perkara paling penting sekali..lepas jek hantar assingment dapat lagi assingment yang baru..emm..mggu2 yang penuh dengan kesibukan..sibuk terlalu sibuk sehingga penat menakluki diriku ini..kadang2 bagai rasa diri ini terlalu penat dengan apa yang dilalui...tapi itulah yang dikatakan sebagai makhluk yang menghuni bumi..

3. siapkan semua kad jemputan...masih terlalu banyak yang hendak di print..semua kad jemputan hendak di hantar pada 14/11..sebanyak 700 lagi kad jemputan perkahwinan yang lynn belum print...sibuk sangat sekarang...

4. persiapan diri untuk interview..walaupun interview ini adalah presentation untuk assingment...tapi terlalu penting...apa yang hendak dipakai...dan yang paling penting apa yang hendak lynn penuhi otak lynn untuk menjawab soalan yang bakal diterima..dua perkara penting...yang pertama..semasa interview...keadaan tangan ku ini cam mane ek..kerana tanggan lynn tidak akan duduk diam kalau berhadapan dengan situasi seperti ini..dan yang pling penting hari interview..iaitu 5/12,12/12,19/12...
bilakah tarikah yang akan lynn di interview?? lynn takut
sangat lynn akan di interview pada 12/12...kerana hari itu terlalu penting untuk lynn dan family...my sis@ along akan berkahwin...lynn takut, takut pada tarikh itu lynn kene hadiri interview...bila lynn tanya pendapat daripada kawan2 ramai yang kata.."akak yang kawin, bukan ko....." adakah itu bermaksud lynn tidak penting semasa hari perkahwinan kakak lynn?? ini adalah majlis pertama buat famly lynn dan itu terlalu pentind untuk lynn...tp..buat mase sekarang...pelajaran terlalu penting...lynn harap sangat2 supaya lynn akan di interview pada 5/12...

alhamdulilah, walaupun kesibukan sepanjang hari..apa yang lynn harapkan ialah...ketenangan, ketenangan menghadapi semua cubaan yang mendatang...dan yang paling pnting sekali dalam hidup lynn adalah tanggungjawab sebagai hamba Allah, anak, w
anita, dan student...lynn rasa ini sahaja untuk entry kali nie...


salam sayang daripada...

Image Hosted by ImageShack.us

iklan-iklan!!!