iklan neh besshhh lerrr..

Monday, 28 December 2015

Lapor diri..

Assalamualaikum~~

ni la harinye en roommate akan lapor diri di Pulapol jalan semarak... esok baru akan terbang ke Sarawak..

Alhamdulilah hari ni hari pertama kami berdua menjalani kehidupan baharu.. kebetulan lynn pun  masuk kerja hari ni... dan setakat ni semuanya berjalan dengan lancar..

kena lah timbang beg dahulu sebab syaratnya tak boleh lebih daripada 40kg


kebetulan hari ni umi tak kerja jadi boleh la tolong hantar sekali en roommate... kesian en roommate  isteri tak ikut hantar.

bila mak tengok gambar ni mak cakap smartnye.. haha mana taknya sebelum ni tak pernah nampak en roommate pakai macam ni..siap berkasut kilat bagai...last pakai kasut kilat time bersanding je...hehe



lynn pun tak tau ape lah yang diborakkan mereka ni..mungkin ade lah amanat dan nasihat...


sebelum masuk untuk yang kali terakhirnye kena buat ujian air kencing..and en roommate kate sume lepas x de pun yang tersangkut...yelah bila dah sampai tahap ni ade yang tak lepas mestilah rugi kan...
untuk hari pertama di pulapol jalan semarak, masih boleh pegang hp.. boleh melepak lagi atas katil.. boleh ber whats app lg dengan isteri tersayang....

moga semuanya dipermudahkan... esok akan terbang ke Sarawak dan tak tau la bile boleh contact en roommate..  

jage diri abang..jangan risau hooney dekat sini baik2 je... moga abang kuat semangat dan akan terus berusaha untuk buat yang terbaik...hooney tau abang boleh... eeee...love uuuu...kikiki

Sunday, 27 December 2015

Bermula sudah perpisahan selama 6 bulan kami..

Assalamualaikum~~



 ini lah kenangan pakngah melayan anak-anak buahnye.. ni hari jumaat..hari terakhir en roommate akan ade di kluang.. sebenarnye my en roommate ni akan menjalani latihan polis selama 6 bulan di Kuching sarawak.. Jadi selama ketiadaan en roommate ni  lynn akan duduk di kluang...tak duduk di kajang lagi.. emak dan ayah akan jage...yeayyyy..hehe


Hari yang ditunggu dah tiba... hari sabtu en roommate akan balik ke kl rumah parents die.. dan akan lapor diri di jalan semarak pada 28/12/2015 seterusnya akan ke Kuching pada 29/12/2015..
lynn cuma hantar en roommate di stesten bas kluang je..haha aci x..

dah berkali2 cakap dekat en roommate nak hantar sampai die lapor diri..tp die tak kasi... katenye bile lynn dah ade kat kluang lynn dah selamat dan die pun dah tau lynn dah selamat di sisi parents lynn..kalau hantar die kat jalan semarak nanti die dah masuk terus tak boleh nak contact lynn so die tak nak tertanya2 lynn dah sampai kluang ke belum..

lagi pun lynn dah mula kerja hari isnin ni.. hehe sebagai cikgu tadika je.. so mmg dah x boleh nak hantar en roommate...

lynn harap urusan selama kami berjauhan ni dipermudakan oleh Allah.. semoga kami berjaya menempuhi nye selama 6 bulan.. amiin...




Wednesday, 23 December 2015

Setelah sekian lama...

Assalamualaikum~~~


Alhamdulilah...setelah sekian lama blog ni terbengkalai..mungkin lepas ni akan selalu update sebab untuk tetapan yang tersayang..

sekarang lynn ade kat kluang.. n akan menetap dekat kluang untuk 6 bulan - setahun....
motor n kereta pun dah ade kat kluang..


lagi beberapa hari lagi kami suami isteri akan bersama...dan lepas ni akan terpisah..huu sedih..



bye rumah..nanti kita jumpa lagi...








Image Hosted by ImageShack.us

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers