iklan neh besshhh lerrr..

Tuesday, 20 April 2010

saya dah pergi Gatsby Deodorant Street Fair !!!

salam....
lewat sangat update cite pasal nie kan?? da basi da..tp lantak la...hehhe..selagi nuffnang tak masukkan duit..kire cite nie masih panas lagi la kan?? yang pasti entry kali ini entry bergambar jek la yang banyak ok...


time baru gerak...

sekali kene tukar baju..see..sedondon jek sume kan??


lepas tukar baju..apa lagi...terus main la..time nie tak ramai lagi..sebab lynn antara orang terawal yang reg..huhu semangat tuh..hehe


agak-agak masuk x bola tu??



paling tak suka main ketuk-ketuk nie..1 pun tak kene..


picture amik sendiri..tiada siapa boleh amikkan..huhu

ramai kan yang datang???sungguh best..sume berbaju merah..bersatu hati blogers ni sume..


walaupun lynn tak tegur die time tu..malu la nak tegur..siape la kite nie kan??knl x yg paling tinggi tu???cube teke...

blogers yang otai..kak tash,cik hel,kakina kl...dan ramai lagi...meriah tau..

acara perasmian...nie la gambar terbaik...agak susah nak ke depan...

main nie paling senang nak dapatkan kupun..siyes...




fail ok main golf..x masuk langsung...hancur hati...hahaha

waktu yang ditunggu-tunggu tiba...cabutan bertuah....
hana...lynn selalu juga singgah di blognye

yang penting..masuk tv 9!!!

tp sampai situ je la yg lynn sempat berada di times square...semasa acara lucky draw berlangsung..epynn menerima panggilan daripada family die...kami bergegas pulang kerana nenek epynn meninggal...Al-fatihah.....


segala kupon point yg kami dapat tak sempat nak tebus..rugi....tp tak ape la...berbaloi jugak datang ke sini....harap-harap tiada la di sebut nama AMALINA ADZHAR or MOHD ROSAIHAFIN ISA untuk menerima lucky draw..

akhir kata..thank you nuffnang!! gatsby!!! lain kali jemput kami lagi ye...seronok sangat....




Image Hosted by ImageShack.us

7 comments :

Anne Boleyn said...

ahahha..kelakar betul gambar amek hadiah tu. berat kot. adeyhh~ btw, nape tak tegur hari tu. jgn malu2 lah aiihh.. hana tak bape cam sngt tp klu bg url maybe lah hana ingat, budak2 lain pon, diorng sbut url baru lah tau. hehe

epynn said...

mmg beshhh!!

cik eykameow :) said...

hehe. gatsby gath mmg happening :)

Natasha said...

harap2 lepas nie, kita boleh jumpa lagik.... ohh ya 1 lagiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

kak tash bukan OTAI...... akak adalah kanak2 \ceria yang terlebih umur..itu jer

alynn malynna said...

aik???hana da tuka name?? hehe..nnt klau ada lagi gath mcm nie..sy tgur ok..hahhaa.

alynn malynna said...

salam kenalan eyka...first time ke sini yerrr??hehehe mmg enjoy kan time 2!!!

alynn malynna said...

kak tash..bg lynn akk otai lynn..hehehhe..

iklan-iklan!!!