iklan neh besshhh lerrr..

Friday, 30 July 2010

kawan saya gila!!!!!????

salam......

hi! hi! hi!
lame sudah x mengupdate blog nie....kadang2 kite kene jugak sedar diri, sedar ruang dan sedar waktu....jd...i memang sedar diri....sebagai pelajar memang sebukkan diri dengan assignment....i sedar ruang..sebab i kene bahagikan diri i kepada benda yang lebih penting....da i juga sedar waktu..yang sememangnye sangat singkat sekarang....(tetibe gune i? pe kes!!!)
k da melalut dengan mukadimah yg tah pe2 tuh....lynn baru jek hantar assignment...alhamdulilah....siap tepat pada waktunye.....

kawan gila????agaknye kot...jom kenal die...


minah sebelah tu sapa?? kaburkan muke supaya jauh dari gosip liar!!! nie bukan sesi dating di library k..group assignment!! sebelah tu ade orang....sumpah....!! haha



nie la die....name dong king...kelakar ke??hahaha...jangan ketawa k...kesian tau die..setiap kali lecturer sebut name die...satu kelas ketawa...ye la nama dong king...kan lain macam jek...tp tu dulu la...mase baru masuk belajar...sekarang die guna nama english...terry....tukar suda.. sebab malu kot??

sumpah dlam kelas lynn mmg lynn sorang jek perempuan dari malaysia....jadi lynn memang x ade kawan...bila belajar kat sini..kawan pun kene la pilih yang betul..lagi2 kalau nak jd kawan rapat kan??

  1. nak berkawan dengan student lelaki dari malaysia..tp tak buleh la rapat sangat kan?? nanti awek die jeles ke..ape ke..mampuih lynn...jd kawan biase2 je...
  2. nak kawan dgn pak itam or mak tam...?? agak susah..sebab kes mcm or yg mcm nie la....
  3. last2 lynn pilih si terry ni jd kawan lynn...orang cina dr china...
siyes...mmg susah sikit nak berkomonikasi dengan die nie..bahase english die lynn susah nak paham......
nak tau sbb apa lynn kate die gila??

die nie suka cakap sorang2 ...kadang2 duduk sebelah die terase takut...asyk bercakap jek..tp x tau la die bercakap dengan siapa...

lynn pernah tanya..die cakap dengan siape...n then die jawab...cakap dengan diri sendiri...

since, ade sorang pak guard nie pun cite bende yang same pasal die...

"budak nie gila!! aku selalu nampak die cakap sorang2..tapi nak kate gila tak jugak...macam mana boleh belajar sampai ke sini?"

jd mmg betul la die nie suka cakap sorang2 ..bukan lynn jek nampak orang lain pun nampak....

persoalannye...selalu orang kate kalau cakap sorang2 tu orang gile je...betul ke die gile?? atau apa yg die cakap tu adalah kata2 semangat untuk diri sendiri?? emmm...takut untuk selidik lebih lanjut...harap2 die ok la.....yela risau jugak kan? dah namanye kawan...x kisah la dr bangsa or negara apa sekali pun...kawan tetap kawan..cume takut gak la...bile die cakap sorang2 then senyum2 ...hishhh....


tata2



Image Hosted by ImageShack.us

7 comments :

nexx-novel said...

(^_^) stress sangat blaja tuh,, bukan ape :> hehe

Aidi-Safuan said...

huhu.. entah2 dier tengah cakap kat bluetooth phone dier ker. :P

EpynN said...

alaa..gile2 die pon kawan u gakk..(,^)

alynn malynna said...

@nexx-novel
emm...rasenye begitu jugak..sebab die nie mmg susah nak kawal diri bile stress...

alynn malynna said...

@Aidi-Safuan
hahahaha..itu 100% tak...mmg die bercakap dgn diri sendiri...

alynn malynna said...

@EpynN
yup..sy akui..
tp kalau die gile...
ssh le mau jadi kawan..:(

Anonymous said...

Amiable dispatch and this mail helped me alot in my college assignement. Gratefulness you for your information.

iklan-iklan!!!