iklan neh besshhh lerrr..

Tuesday, 15 June 2010

tak suka di goda negro....

salam...hye....kembali lagi..gile la..lame x update blog..x de mase..malas sebenarnye...hehehe...

tgk tajuk pon da tau kan?? ok mmg lynn geram bertambah x suka...terus terang je la....wat pe buat ayat cover2 kan??? cm entry dulu lynn ada beri tau yg lynn sorang jek student permpuan melayu dalam kelas kan?? sgt x suka!!! jangan tanya kenapa lynn sorang jek gurlz melayu....

gambar orientasi


biase la da nama pun kolej swasta...jd mst la ramai pelajar international..paling ramai tu ha..rakyat africa..nak tau bace blog budak kecik nie..eryn..dia ade gambaran sebenar..hahaha..

ok berbalik pada cite yg sebenarnye terjadi pada minggu lepas....lynn baru je daftar semester baru..dan kali nie buat first time...short sem...x besh cuti 3 bln x de...besh coz short sem x de exam!!

hari pertama pergi kelas dengan semangat baru...tapi hampeh..bayangkan 1 klas ade 9 group...1 group ade 30 orang..ramaikan??? jd untuk klas yg bergabung tu lynn tak hairan sgt..sebab lynn ade kawan...waluupun die sorang jek (khairy..) klik la g kat blog die yg x update jugak tuh...:p

nie bukan khairy tp nasrul..1 klas mase year 2 sem1..

tapi lynn x suka pergi kelas yg group tu..lynn group 7.. dan sorang jek student local, yg lain international... terasa seperti berada di africa..huh!! biase la bila klas group nie kat lab n kawasan lab sgt sunyi ok...bahaya untuk gadis sunti seperti lynn berjalan sorang2... nak dijadikan story hari tu...pintu lab da bukak n lynn msuk la..ingat lecturer da sampai tp..lecture dtg lambat..x tau kenapa,mybe habbit die.. bile msuk..da hampir setengah jam dlam tu..mula la mamat itam nie dtg mengacau..jom bace lg..

selepas di translate dalam bahasa malaysia..

mamat itam: hai siapa nama awak
lynn gadis melayu: amalina
mamat itam: apa khabar amanda??
lynn gadis melayu: errrrr?? amanda??? tp ckp dlm hati jek la... baik
mamat itam: boleh sy jd frenz awk kat fb?
lynn gadie melayu: boleh..search name sy padahal da tau mamat tuh tersalah dengar nama
mamat itam: sy nak no telefon awak...
lynn gadis melayu: nie sudah lebih..baru kenal nak no telefon x boleh
mamat itam: jgn risau...awk boleh percayakan sy
lynn gadis melayu: x boleh maaf
mamat itam: bile kita boleh pergi lunch or dinner??
lynn gadis melayu: sy x mau...nanti boyfriend sy marah...
mamat itam: jgn tipu..kalu awak ade boyfriend kenapa x pakai cincin??
lynn gadis melayu: tettttttt ><
ade ke cm tuhh?? huh
rase kurang selese mamat tu makin dekat....
mamat itam: x pe sy boleh jd bf kedua awak??
lynn gadis melayu: terus bangun n cakap...sy rase lecturer x datang kot...sy nak balik
mamat itam: bangun dan halang perjalanan gadis melayu...
lynn gadis melayu: tolong jgn ganggu sy..
mamat itam: makin dekat
lynn gadis melayu: x paham bahase ke?? jgn ganggu sy....
sambil menjerit kecil cz mintak perhatian mamat itam yg lain...ade dlm 4 orang


terus keluar klas...tgk jam..2.40, mane tah lecturer merayap..nak nangis tp tahan...


perasaan sekarang??

  • malas gile nak pergi klas yg group..terutamanya kat lab...
  • klas pukul 2.00pm lynn dtg pkul 2.30...lantak laaa....
PERHATIAN: sebenarnye kite sbg manusia da boleh tau yg mamat tu gatal or x..dari segi percakapan dan pandangan die kite da tau perangai die..kalau dari awal lynn layan baik mamat itam tuh...alamat sekarang nie kteorang da couple...hahhha..tp betul..cm yg lynn beritau kat entry paktam nie..sebab tu la gadis malaysia dan terutamanya melayu..mudah terpedaya dengan dorang nie..dari segi percakapan perfect!! hormat wanita..tp hati die?? siapa yg tau kan??


p/s: x semua pak tam nie gatal...ade yg ok...tp kne selalu ingt..jgn layan sgt..walaupun status keagamaan dorang sama dengan kita...

lynn suka pakai baju kurung ke klas..agaknye perempuan berbaju kurung lagi seksi ker ?? hhuhu

harapan tuk sem nie..dapat belajar dgn lebih tenang lagi....:-)

amin..assalamualaikum...



Image Hosted by ImageShack.us

9 comments :

cik panadol said...

da bnyk kali di ganggu paktam ni...mmg menakutkan....
jaga diri elok2 ye lynn...=)

@ku d! sin!e said...

haha..kat uitm xder..
jage diri key?

alynn malynna said...

@cik panadol

tau x pe...nak dkt pun tkt lagi la kne kaco..mmg tkt..u pon jge diri ye..

alynn malynna said...

@ aku disini

UITM mmg x de pak tam nie..klau ade..lg la sng kene kaco..coz ramai student melayu..hehehe

|| nemo mimosh || said...

pergh ! seram nye !

nasib baik kat UTHM takde kes macam ni.tapi tak tahu la kan.. :)

alynn malynna said...

@nemo mimosh
owhh...dkat UTHM ye..selalu lalu situ..

kalau UTHM x de...jge2 la kat lua k..dorang nie menggatal jugak...

dalilyD-LA~~ said...

salam amalina
bile dikelilingi dgn foreigner,better pakai cincin
kite kat sini pakai cincin
everytime kalo ade org tegur(e.g driver taxi,kedai2,class,etc)
sumtimes diorg tnya,dah kawen ke?
kite jwb je dah kawen
pastu sebok2 tnya suami mane...kite jwb suami ade kat sini...trs,buat2 call handset...die pun blah
jgn tunjuk lemah kat diorg,kne aggressive

alynn malynna said...

@dalilyD-LA

salam....

emm tu la..sekarang nie pun da mula la pakai cincin...sebab bg dorang nie tu la tanda kita dah berpunya...
syukur la x jadi apa2 yg lebih menakutkan...

Anonymous said...

Kurang hajar juga black shit ni. Datang negara orang buat kacau. Di tawau tempat saya belum ada ni taik minyak hitam. Tp klau ada dan mula kacau local girls mmg saya ajar cukup2. No such things as black stronger or bigger, i can take them apart anytime. Harap jgn teraccidentally kasi mati sja. Stakat 3 bulan dlm hospital cukup la. Stupid ass black shit.

Gaman original

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers