iklan neh besshhh lerrr..

Friday, 2 July 2010

kau asyik ngumpat dia...padahal tu diri kau sendiri!!!

salam semua!!!

lynn betul2 tak suka bila orang sebuk2 nak mengumpat tentang orang lain...
contoh...

"si polan tu mesti dah pernah ringan2 dengan si minah kan? adat la orang yg bercinta..."

kenapa dia fikir macam tu?? sebab realiti dunia sekarang ke?? tak kan...sebab dia pun macam tu!!!

gambar hiasan saje k...

"eh, asal kau tak datang kelas semalam? malas ea??
kenapa dia fikir macam tu?? sebab bila dia tak datang kelas bukan kerana sakit...dia malas..lepas tu abis semua orang yang tak datang kelas dia pikir orang tu malas....

nak lagi ke contoh? banyak nie lynn nak bagi...tapi tak payah la..hihi..takut ade orang termakan cili dan terasa kepedasan cili...hehehe..

tolong la...nak jaga tepi kain orang boleh..tapi jangan sampai tepi kain sendiri dah rabak pun tak perasan...

setiap kali kita berfikiran buruk tentang kelakuan sesorang..sebenarnye kita yg buruk..
adeh....macam mana nak terangkan nie?? hihi..ala jangan berfikiran buruk dengan orang lain sudah..

macam my epynn (jgn buka blog die yang tak update tuh...:P hahaha) cakap..pedulikan je orang nak cakap apa...janji kita buat yang terbaik setiap hari...

tapi kalau lynn yang cakap.." mana boleh..kalau kita pedulikan je nanti dorang pijak kepala kita...sakit tau!!" hahaha...


p/s: ehem2 mcm mana ek nak memikat hati bakal mentua yg masih belum terpikat dengan kita...:P



Image Hosted by ImageShack.us

6 comments :

I n n z said...

ngta org , nt kene balik kat diri sendrik .
huhu ;)

bia jeh mereka . xD

alynn malynna said...

Innaz: ye..betul tu...

cawan merah said...

tapi takleh biar jugak.
kena ambil berat.

alynn malynna said...

cawan merah: mmg betul...biakan ape yg die buat..tp dalam mase yg same kene amk perhatian jugak..

alynn malynna said...
This comment has been removed by the author.
Anne Boleyn said...

betol2 setuju sangat!! :)

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers