iklan neh besshhh lerrr..

Saturday, 10 July 2010

kawan.....

salam....

hari nie update pagi-pagi bute..da pukul 3 still tak tidur lagi....

esok sabtu malam ahd lynn merayap pergi blog korang k...
sorry sgt-sgt tak dapat blogwalking sepenuhnye....
saje je nak update serbe ringkas...



lynn dah mula menggemari facebook..dulu tak suka...
sekarang...rasa bestnye....
sebab ape tau????

dulu zaman sekolah tak rapat sgt dengan kawan2..ye la masing2 ade puak kan??sekarang bila da besar...ade yang dah kawen...tibe2 jadi rapat pulak dengan dorang sume...suke sgt2.....


hmmm sume da kawen...lynn bile lagi??? my epynnn...??? diam jekkkk..huh!!





Image Hosted by ImageShack.us

9 comments :

HEROICzero said...

hahaha fesbuk. bahaya2.. leh addicted neh.

xD

ERSHAD said...

wah, x sabar2 nak kahwin nampak. Bgs2, perkara baik perlu dipercepatkan.

Post terbaru:
Jangan ganggu org tidur

Hamzah Ian said...

gua dah delete fesbuk.. haha..

Anne Boleyn said...

huh~ finally!! dapat jugak bukak blog lynn. seriyes lynn hana tak ley open blog lynn ni. banyak kali dah try. problem loading. tapi hari tu hana guna safari. ni guna flock. mintak2 lepasni boleh. hana mintak maaf sangat2. (-_-")

BTW, facebook2 juga, jgn smpai jd addcted sudah lerr. hehe hana jrg on fb. update wall stus pon 3 hr skali. hehe :p

alynn malynna said...

@HEROICzero
haha..x la bahye sgt...
kadang2 je on9...:p

alynn malynna said...

@ERSHAD

hati mmg x sabar...tp sebnarnye lame lg....

study,study,study.....

alynn malynna said...

@Hamzah Ian

owh delete???
susah nak delete...
sebab tu je la care nak tau perkembangan kwan2...
kalau cntct kat fon?? ssh..kejap2 dorang tuka nombor...

alynn malynna said...

@Anne Boleyn

hahaha...kesian hana...
hope lepas nie x de prob lagi la ye nak bukak blog nie...
hehe...

on9 fb nie bile da bosan dgn assignment je...hihi..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers