iklan neh besshhh lerrr..

Wednesday, 14 July 2010

showdown 2010 hak milik wakaka crew

salam....semua...

lynn baru je selesai tengok final showdown 2010, dari awal lagi lynn tak kisah siapa yang menang, sebab group yang terpilih ke final memang mantap..
untuk final kali nie..memang memukau persembahan diorang..tapi hanya dua group je yang berjaya ke pusingan final battle...dan floor fever terpaksa akur dengan undian penonton...tersingkir....
di pusingan final battle..wakaka crew vs giller battle crew saingan yang mantap....teruja dengan kedua-dua kumpulan nie....dan pemenangnye ?? wkaka crew

bagi lynn tak kisah la siapa menang..sebab masing-masing ade keunikan tersendiri...tapi lynn tau dari feedback penonton ramain yang mahukan Giller battle crew yang menang...and ada gak yang cakap wakaka crew menang sebab ada alam(pemenang musim pertama So You Think You Can Dance Malaysia) sememangnye popular dan ada peminat tesendiri..



syok layan showdown 2010..hope thn depan ade lagi...tp yang tak bestnye..perempuan-perempuan yang jerit-jerit kat bawah tu...siap menangis bagai...hahha

curi picture dari sini

wakaka= walau aku kalah aku kesah apa


p/s: sambung buat assignment...sekarang nie asyik tidur lewat je...sebabnye..bila buat assignment susah nak benti....benda yang kita suka..kita akan susah nak tinggalkan....betul x? kadang-kadang..menaip n3 kat blog pun rasa macam tengah buat assignment....hehehe





Image Hosted by ImageShack.us

8 comments :

EpynN said...

sejak bile tahh..

touya said...

ramai pulak tulis entry pasal nie , nak buka youtube lah !

Centado said...

wakaka tu kelaka la
:D

Arra JaSmY said...

ini prog reality jugak kew?huhu.baru tahu.adeh,ketinggalannye saya..hehh.=p

alynn malynna said...

@EpynN
sejak wujudnye perasaan hendak menonton..:p

alynn malynna said...

@touya
eh g kat website 8tv pun ade gak...enjoy k!!

alynn malynna said...

@Centado

kelakar kenape?? sebab wakaka??

alynn malynna said...

@Arra JaSmY

ha'a..ala siannye arra...da abis baru tau....hihi..seronok tgk...kdg2 rse nak menari gak bile tgk dorag..

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers