iklan neh besshhh lerrr..

Tuesday, 13 July 2010

paul the octopos ramal apa pulak nie???

salam....
hihi..masih tak tidur lagi..lari dari assignment kejap...merehatkan minda sebenarnye...hihi...
world cup 2010 dah pun habis...spain menang..germany jadi la tempat ketiga...sedih?? tak pe la nak buat macam mana kan??

sepanjang world cup nie paul octopus nie memang popular..mana taknye..hampir setiap hari ada je blog-blog yang memaparkan kisah paul nie...

agak-agak kan lepas WC ni apa yang paul buat ek?? apa ramalan seterusnya dari paul nie??(walaupun kita x boleh percaya ramalan tu..jgn percaye....dose...hihi)



kekalahan germany paul puncanya??? jgn percaya k...



nak tau apa paul ramal lepas nie??







wah..paul meramal germany vs malaysia..dan malaysia menang?? hahaha...
sape la yg edit gambar sampai macam nie kan...tapi ini ok lagi..jgn yg macam bawah nie sudah la...





owh..no,no,no....kalau politik pun nak guna khidmat paul nie...habis la....harap lepas nie paul duduk diam-diam je...jadi sotong biasa je senang...bila jadi luar biasa (luar biase la sangat..) dah susah sebab diancam untuk digoreng,diratah,dikunyah..dan macam2 lagi..hihi

ok cukup 10 minit...sambung buat assignment lagi..bye2..

p/s: gambar hasil curian my epynn daripada facebook kawan kepada kawan, kawan,kawan, kawan die..


Image Hosted by ImageShack.us

7 comments :

AIman_De_Cloud said...

hahhaha mmg x leh bla.. follow me back ya. =)

Anne Boleyn said...

haha yang last tu kelakar. haih~ klu lah sutun tu de kat mesia, mmg dah mcm2 menda la org mntak dye ramal.hoho

p/s: sory sebab lambat balas kunjugan. tak bape chat lah lately.

jom join ni nak :

http://hanalovenest.blogspot.com/2010/07/contest-miss-cinderella-sempena.html :)

Arra JaSmY said...

haha..kcian paul tuh.goreng pown sodap..:)

alynn malynna said...

@Anne Boleyn

haha..mmg klaka hana...orang malaysia nie ade je idea dorang...

hana da sihat??

alynn malynna said...

@Arra JaSmY

haha..kalau sotong biase goreng mmg sdap...si paul nie....erk...x lalu nak makan...

Hamzah Ian said...

xleh bla la gambar org ni edit.. hoho..

EpynN said...

hahahaha..

iklan-iklan!!!