iklan neh besshhh lerrr..

Friday, 29 March 2013

Rancangan menarik setiap hari....

Assalamualaikum...........

kebanyakkan entry yang lynn post semua schedule entry...tak delah nak menaip entry time keje ye dak? so nie pun salah satu daripada schedule entry...

lynn nie memang pengemar tv..dari zaman dulu2 lagi....tapi sejak dah kerja nie... masa untuk menonton tv tu amat sikit...dan kadang-kadang tak tengok pun.....
kat rumah pasang astro pun sebab nak menerangkan tv...kalau tak pakai astro tv dah terang menderang memang astro tolak ke tepi la... tapi disebabkan tak terang tu yang pasang astro...

so tak la banyak rancangan tv yang lynn minat ... kalau minat pun tak la sampai tahap addicted..kalau tengok boleh hilangkan stress..tak tengok pun tak de masalah.....

lynn nie penggemar cerita melayu... dan lynn amat tak gemar tengok cerita omputih semua tu... tak tau nape..memang dari zaman sekolah lagi tak minat cite omputih...sepanjang hidup lynn...belum penah la tengok wayang cite omputih... kebanyakkannye cite melayu...sebab lynn pun tak gemar tengok wayang...haishhh..lebih suka duduk rumah sebenarnye....siapa kawan lynn daripada zaman sekolah kenal la lynn nie macam mana...dulu nak keluar rumah nak jejak ke bandar tu... setahun boleh hitung berapa kali je..gila tak? kakaka...

ok dah macam nak kelaut jugak entry nie...kikiki....

rancangan tv yang best la sekarang nie....



Ria

  1. Fear Factor... dah nak abis dah minggu nie kan?
  2. jodoh.... walaupun cite nie mengarut...tapi lynn rase cite nie macam mengejek cerita yang dah pernah ada kat malaysia sebelum nie... cari menantu..kan? layan je..

Prima

  1. Primadona... tapi tak semua topik yang di bincangkan tu menarik perhatian...rancangan menarik tapi jarang jugaklah tengok
  2. Hajat..yang nie tak boleh tinggal... dalam Malaysia nie masih ramai manusia yang perihatin...

Oasis

  1. Reset minda bersama Profesor Muhaya bual bicara yang sangat dapat menaudit diri kita...
  2. Tanah Kubur
  3. Kalau dah jodoh ustaz Kazim Elias
Al-Hijrah
  1. 30 minit ustaz Don, kalau tak tengok time malam...akan tengok time subuh...
  2. selalu buka semata-mata nak tunggu YA-HANaNa
Warna
  1. Betol ke Bohong...walaupun yang siaran ulangan....gelak pecah perot... en roommate yang tengah tension dengan kerja pun boleh gelak...
  2. karoot komedia X -- buke buke cite pase oghe karoot komedia hei sebab dio hidop kito...kikiki..hontam sajo la....
  3. semua cerita lawak.... sebab malas nak pikir benda2 stress kat tempat kerja...kiki...
Bella
  1. Sana'y Wala Nang Wakas..cerita nie memang dah gila dari zaman sekolah lagi...kalau tak silap time form 4 or form 3 cm tulah.... so sekarang nie tengok jugak la...cume kena tinggal selalu...tayangan jam 3ptg ulangan jam 8mlm...time tu pulak en roommate nak tengok berita
  2. Pangako Sa'yo- cerita nie pun popular time zaman sekolah dulu... time dulu mane ade korea sangat... kalau ada pun stakat winter sonata, full house, my girl, stairway away to heaven....zaman sekolah popular dengan cite dari Filipina n maxico jek...
One Hd
  1. Running Man!!!!!! kalau tak tengok.... lagi la stress...kakaka...

stakat nie itu jela... tapi tak semua tengok...kadang-kadang je...sebab kadang-kadang lebih banyak duduk luar daripada dalam rumah...hehehe...

kejap je mase berlalu...minggu depan dah bulan 4... nampaknya minggu pertama bulan empat adalah minggu busy untuk lynn.... tapi en roommate pulak minggu busy die sebulan dalam bulan empat...sekarang pun asyik ulang alik dari office ke makmal UPM dengan projek sensor..dalam bulan empat jarang la kami bersama...huaaaaaa.... agaknye berapa lama lagi die akan duduk di jambatan pulau pinang tu nanti... 


daaaaaaaaaaaaaaa......






Image Hosted by ImageShack.us

1 comment :

Anonymous said...

Does your blog have a contact page? I'm having problems locating it but, I'd like to shoot you an email.
I've got some ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it expand over time.

My web-site - レイバンサングラス

iklan-iklan!!!