iklan neh besshhh lerrr..

Monday, 18 March 2013

Makang-makang | Mali's Coner Danau Kota

assalamualaikum....

kikikiki...actually kami dah lame nak pergi sini..dari zaman2 belajar lagi... time tu en roommate dah kerja...lynn dok layan fb je...then oh media upload gambar char koay teow dekat mali's coner...

ramai kate sedap... lynn tak berapa layan sangat dengan char koay teow... tapi en roommate memang giler dengan char koay teow...
so, selepas beberapa hari merancang...akhirnya... hari sabtu kami pergi ke mali's coner..

kami tak pergi berdua...tapi berempat...

umi dan ayah...ikut sekali..

sebelum makan...amik gambar dulu.. kami oder 3 char koay teow yang besar RM5.50 setiap satu...


lynn pulak makan nasi lemak ayam.. Rm5.50 jugak..


en roommate duduk depan lynn..so dah amik gambar....makan la pulak...



ini la die mali's coner dekat danau kota...kami redah je pegi..ala danau kota je pun..tak jauh..
dah balik tu en roommate ingatkan nak singgah up town danau kota...tapi lynn tak nak ,malas nak berjalan , lagi pun time tu umi kurang sihat... dedor....



ok tu je...daaaa...

Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers