iklan neh besshhh lerrr..

Tuesday, 29 March 2011

Result SPM 2010



Assalamualaikum....~~~

eh tak terlambat lagikan nak buat entry about result SPM nie???

masa tau result nak keluar tu..ishh...rase takut sangat...
mulut asyik cakap...tak pe..ape pun keputusan yg dapat nanti aku redha..aku dah buat yang terbaik...
tapi tu mulut yg berkata....hati?? tuhan je la yang tau...sebanyak mane doa yg dibaca pun..perasaan gementar tu masih lagi bersarang kat kepala.....

pagi-pagi lagi sahabat lynn dah datang dari melaka...semangat betul die nak tau result SPM..
maka pagi tu...beramai2 la ke sekolah....


ouh...kenangan tu da berlalu hampir 6 tahun k...lynn amik spm tahun 2005...ahahah...gile da lame.....

ok ape-ape pun...entry nie lynn nak ucap tahniah kat bakal adik ipar lynn yang amik spm2010...

she got 8A 1B!!!
tahniah Nor Patin Fatehah binti Isa!!

tahniah ateh!!! usaha yang amat berbaloi...kak lynn tau..banyak sangat dugaan ateh time form 5 kan....

di saat along dah kawen dan berjauhan dari keluarga....

di saat angah a.k.a my epynn yang sibuk belajar untuk final year....

di saat uda sebuk dengan kerja baru...

ateh la yang jaga umi dan ayahh...

antar umi pergi kerja...antar ayah pergi dianalisis....semua ateh uruskan kat umah tu...
tapi walau sesibuk mane ateh uruskan hal keluarga pelajaran ateh still no 1 kan...dan ateh masih yang terbaik dalam kalangan keng kawan kat sekolah....

tahniah ateh!!! lepas spm...kehidupan ateh baru bermula sebenarnye...ini lah kehidupan yang sebenarnye....pelbagai dugaan yang ateh akan tempuh lepas nie....

ingat....jangan lupa diri k....
k.lynn n angah syg sgt kat ateh....tahniah ateh.....

k.lynn n ateh...






Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!