iklan neh besshhh lerrr..

Monday, 21 November 2011

bn youth vs supermak vs ipin


assalamualaikum~~~



aktiviti kami di hujung minggu lepas

sabtu
jam 5pg = incik ipin pergi pahang sebab nak hantar adik die ateh balik uitm jengka..
jam 2ptg= kami ke bn youth sebab ada karnival kerjaya....

ahad
12tgh = karinval kerjaya bn youth
4ptg= mydin (beli hadiah wedding)
5ptg = ke tesco puchong (umi, uda, encik ipin dan lynn)
8mlm= ani sop utara at damansara ( tempahan catering)
11.30= sampai rumah!!


penat sangat tapi tu semua hal yang penting kami kena buat..1 pasal kerja dan yang kedua untuk majlis besar kami tahun depan..


tujuan ke karnival tu?
semestinya nak mencari kerja!
walaupun sekarang dah kerja tapi lynn x puas hati lagi la....
nak kerja yang mencabar sedikit dan penting gaji lagi lumayan dari yang sekarang nie..



masa 20 november ada majlis perasmian penutup oleh:-






tapi masa kami tengah berjalan menujuk ke hall tu, lynn macam terpersan sesorang...


najwa latiff!!!!
tapi time tu najwa jalan tunduk sebab x nak orang perasan dia...walaupun sebenarnye selain kami ada gak orang perasan die...

nasib incik ipin tak dapat ambil gambar dengan dia..kalau x....yela kan incik ipin peminat setia najwa cinta muka buku tu!...euewww....


selepas penat berjalan...lynn pun lepak2 kat depan stage sebab time tu dah kosong (selepas perasmian penutup) tengah lepak2 ternampak orang berkumpul... sekali ternampak supermak...

incik ipin punyela merengek suruh lynn ambil gambar dengan supermak...mestilah lynn tak nak kan....then die nak bergambar dengan supermak tu...mestilah lynn tak kasi....


dalam 20 minit berehat...lynn ajak la incik ipin berjalan lagi sebab nak habiskan resume yang tinggal 2 copy... tapi hampeh die x nak...

so lynn merayap la sorang2 dalam tu... dah lepas submit semua resume tu lynn pergi balik depan stage..tengok2 incik ipin dah tukar seat yang lain.... pelik pun ade gak....

lynn punye la penat cerita tentang resume dan kerja yang lynn mohon....tapi yang icik ipin sebuk tunjuk supermak kat depan..

lynn pun kesian la....ajak la die kedepan supaya dapat die bergambar dengan supermak....tiba2...






huh! rupa2nya time lynn pergi hantar resume, die pergi ambil gambar dengan supermak nie....

siap sanggup suruh orang lain ambilkan gambar die dengan supermak....hmmm hampeh je die nie...

sampai hati curang dengan i...






Image Hosted by ImageShack.us

1 comment :

Anna Boleyn said...

hye dear..

jemput dtg ke majlis resepsi hana.

nak address pls.. nak pos kad kawen.

send kat email nh.hana0610@gmail.com ni kay :)

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers