iklan neh besshhh lerrr..

Tuesday, 15 November 2011

wedding, Pantai morib

Assalamualaikum~~~

sihat x semua? lynn sekarang di serang selsema dan batok serta sakit kepala..nak demam...tapi gagahkan juga mengupdate blog nie...(sebenarnye tak boleh tidor...)

semalam, Ahad bersamaan 13 november 2011 kami ke banting untuk majlis perkahwinan azizi dan issma..lynn x kenal pun..cuma mewakili mak lynn je sebab nie rumah kawan mak lynn yang dah hampir 34 tak berjumpa...so, mak tak dapat datang sebab ada jemputan yang agak banyak kat kluang, jadi kami sebagai anak yg paling dekat dengan banting nie jadi wakil lah kan....tak salah, walaupun lynn tak kenal tapi selalu gak la berborak dekat FB dengan cik siti (kawan mak a.k.a mak pengantin lelaki)


gambar dengan pengantin kami tak ambil guna kamera kami...so guna kamera daripada photographer dorang je la.... tapi gambar dengan cik siti nie ambil la sebagai kenang-kenangan....


lynn,cik siti, encik khalid, dan incik rosaihafin

lepas je selesai tanggungjawab kami memenuhi jemputan tu, tengok jam baru pukul 3, apa lagi melencong la ke tempat lain.....hehe...

oo....ye...hari tu kami tak pergi berdua ye...bertiga lebih elok...
kalau kat kluang orang ketiga ialah ainul batrisyia..tapi kalau kat KL nie orang ketiga ialah adik incik tunang~~ateh...

walaupun jam menunjukkan pukul 3 lebih..tapi cuaca kat pantai morib time tu amat baik sekali...ibarat pukul 6 petang, so tak la panas kan...

ape lagi...jom tengok gambar kat pantai morib..




pantai morib with love...


nie la ateh... a.k.a nor patin fatehah



time nie air tengah surut...so pantai jauh...


lepas je melepak tepi pantai kami pun lepak2 kat sini....(gambar kurang jelas...tp ok la dari tak de..hehe)


die minum abc...sy juga minum abc...kate sehati sejiwa kan? padahal....
(muka bosan tunggu sotong bakar lambat sampai.....tapi kami ok lagi nak tau ateh buat ape? hehe)


ambil gambar muka sendiri....macam2 posing yang die buat...hehe...

lepas je sotong bakar sampai kami pun terus makan sampai lupa nak ambil gambar sotong bakar yang special tu (tangan di dada mata ke atas) sebab tu lambat sampai....

sebelum balik posing2 lagi ibarat pre wedding....wahhh3x


pre wedding la sangat kan?

terima kasih sila datang lagi....~~~

walaupun muke ku separuh...tapi kami nie ok lagi leh tersenyum...cube tgk incik rosaihafin tuh...mengah...perut buncit syg....hahaha....lariiiikkkkkkkk

bye!!! jumpa next entry!!!


Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!