iklan neh besshhh lerrr..

Saturday, 26 June 2010

~~~PINKLOLIPOPS 1st FREE GIVEAWAY~~~

salam semua.....

rasa2nye lynn dah lama tak join contest kan?? emm ari nie tak tau nak update tentang apa...jadi terus buat keputusan nak join contest atau giveaway...sebenarnye dah lama tau tentang giveaway nie..selalu jugak merayap2 blog tuan punya giveaway sebab utama nak tgk siapa yg join giveaway...
faktor utama lynn nak join sebab hadiahnye...wahh..seronok tau kalau dapat beg free...jujur lynn pengemar beg..tp tak banyak koleksi beg..kalau dapat beg free boleh la bawak pergi kelas...jd x la guna beg yang sama..... tak caya??? tgk gambar nie...


buruk2 kan beg lynn...da la tak lawa...macam budak2 pun ye..hehehe


hendak tau syarat2nye?? klik sini k...



cantik tak gambar kat atas tu?? ha tu la hasil keje kak ayu..cantik sangat. amat bertuah siapa yang pandai jahit manik nie....bagi lynn, kak ayu perlu tonjolkan lagi berkenaan jahitan manik nie, yela bagi menyerlah sikit hasil kerje akak kat blog..jadi bile orang masuk blog tu dah tau tentang nie..nnt kak ayu jugak yg masyukkk..hehehe...

berkenaan blog bg lynn da ok lah tu..tak sakitkan mata penyunjung yang datang, warna ok tulisan pun ok dan pilihan guna bahasa melayu amat la bagus..daripada guna bahasa inggeris sebab tidak ramai yang mahu datang nanti...

nak tgk lagi hasil kerje tangan kak ayu??



cantikkan??



nie pulak hadiah yg bakal lynn dapat..insyaallah....hehhehehe

cantik sungguh beg warna pink tu....


lynn tag mereka nie untuk join ok..

cik ailebiu
cikcasa
epynn

lynn pilih seorang lelaki..sebab lelaki jarang nak masuk contest..jd bila da suruh..sile join k..hehehe

tarikh tutup giveaway ni pada 4 july nanti..dan pemenang akan di beritahu pada 6 july..pemenang akan di pilih melalui random...harap menang..amin...




Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers