iklan neh besshhh lerrr..

Friday, 19 March 2010

putra johor club part 2

salam...
entry kali nie banyak gmbar..actually entry kali nie sepatutye di post time CNY tp kemalasan mengupload gambar2 jd terpakse la lewat pos entry ini...
CNY tahun ini sekali lagi putra johor club mengadakan konvoi beramai2 ke mersing johor..tmpt biase lorh...seperti kebiasaannye terlalu banyak aktiviti yg diadakan dan hadiah2 yg menarik...
apa yg beshnye konvoi PJC, setiap ahli tidak akan pulang dengan tgn kosong..x kire la hadiah tu besar atau pun kecil...




emak yg takut naik van..hehehe


sampai jek ibu2 n bapak2 sediakan makanan....sodap!!

ahli-ahli lain sebuk mendirikan khemah dan ade gak yg pasang sound system



aktiviti berkumpulan bermula...
kami la BIDADARI huhu


kump. senyap..terdapat 6 kumpulan pd hari tuh...sume atas 1 tujuan..nk jadi juara!!!

ptg tuh bermula la pelbagai2 aktiviti..antaranye rebut2 kerusi..dan sifir 7..ha..sifir 7 nih dgr mcm senang...tp mengelirukan..




setiap aksi dan ragam warga putra akan dirakam sebagai kenangan..






muka my mom and dad yg bangge dapat kerusi..hahaha

yg seronoknye dgn club kami ni..aktiviti2 turut di sertai ibu2..x kire la kanak-kanak or sape2 on boleh join..syok kan??



tau x name permainan nie?lynn x tau..tp main baling jek..janji masuk..hehehe


acara sebelah malam...karoke...menari berkumpulan dan kawad kaki kreatif....




sukaneka..acara isi air dalam botol...



perbincangan dgn kumpulan utk menghasilkan lagu..


persembahan kumpulan kami...

konvoi kali nie jugak disertai timbalan polis daerah kluang..tuan radin...pada hari kedua berkonvoi tuan radin mmberi sedikit ceramah mengenai "pemanduan berhemah" dan "keluarga".dengan adanye ceramah sebegini...sekurang2nye kami semua mendapat manfaat...

sy selaku anak kpd timbalan president putra johor club, dengan ini ingin mengajukan 1 soalan...
bile lagi ek konvoi??hehhehe...


kpd mereka2 org2 johor yg ingin join club kami nih boleh la klik sini dekat situ ada berkenaan putra johor club..


"BERUSAHA BERSAMA MENUJU KEJAYAAN"


Image Hosted by ImageShack.us

2 comments :

EpynN said...

beshnyeeeeee!!
nk juin!!

alynn malynna said...

jom laaaaaaaaaaaaaaaaaa...

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers