iklan neh besshhh lerrr..

Saturday, 20 March 2010

"I'm going to the Gatsby Deodorant Street Fair"




salamm...
lagi sekali entri berkaitan nuffnang dan gatsby...
setiap hari lynn akan cek email...dan yg pastinye bile nampak jek email dari nuffang..akan terus bukak cepat2 sebabnye pasti ada sesuatu yg menarik...kali nie nuffnang nak cari entry yg tebaik..terhebat dan terbesh untuk mengondol RM50 ringgit terus ke akaun nuffnang...

Tarikh: 17 April 2010 (Sabtu)
Masa : bermula pada jam 10 pagi hingga 5 petang
Venue : ruang legar, Ground Floor Berjaya Times square, Kuala Lumpur

jd kepada sesiapa yg free pada hari tu...meh2 la join sekali bg memeriahkan majlis anjuran Gatsby dan nuffnang nie.....terutama kepada Nuffnangers!

nanti kat sana korang boleh berkenalan dengan blogger2 lain...jd x de la asyik kenal di alam maya nie je kan....

kat sana pun ada pelbagai aktiviti yg menarik...
antaranya:

cabutan bertuah!!Antara hadiah-hadiah yang bakal dimenangi melalui cabutan bertuah adalah barangan elekteronik, komputer,telefon bimbit dan baucar tunai berjumlah lebih dari RM 15,000! wow!!! hebat sungguh kan hadiah???


Terdapat pelbagai gerai mainan yang akan didirikan semasa ‘Street Fair’. ada acara membaling getah hinggalah ke aksi-aksi yang mendebarkan,melucukan dan menggellikan hati seperti bergusti sumo dalam beg udara oleh para peserta.

tahu x nak pergi sane macam mane??or korang x tahu time square tu macam mane??
ni alamat time square...

no 1 jalan imbi kuala lumpur,55100 kuala lumpur....

masih samar2???blur?? x tau nak pergi macam mane??
ni pete..



klik untuk besarkan..

ha...nie pulak bangunan times square...tp bile da masuk jgn naik atas...sebab acara nie berlangsug di ruang legar,ground floor....

masih kabur lagi tentang times square??? ha..sebenarnye times square sinonim dengan bende neh...kalau orang cerite tentang times square...akan termasuk juga cerita berkenaan bende nie..nak tahu apa??








cosmo's world theme park...

dekat mane terletaknye bnd nie..kat situ la time square sebenarnye....


klau korang nak datang naik monoril...dari kl sentral ke stesen Imbi...dan berhenti di stesen Imbi..sebabnye stesen Imbi terletaknye betul2 di hadapan berjaya times square



jd..sekarang nie x de alasan lagi la klau korang x tahu jalan kn??jd..jom sesak kan times square!!!

klau korang nak tahu lebih lanjut..meh klik gambar ni....



x nk klik gambar?? ha nie link nye..
www.gatsby.com.my/streetfair


ok...da.....salam 1 malaysia!!!!

Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!