iklan neh besshhh lerrr..

Friday, 1 April 2011

April Fool!!!!

assalamualaikum kawan2....

ok lynn bukan nak bercerita nak membebel yang kita x boleh sambut april fool tu.....
semua umat islam dah tau kan memang x boleh sambut...

meh sini lynn nak bercerita tentang 1 april yg jadi pada lynn....

kebiasaannye student kat kolej lynn nie akan tertunggu2 ujung bulan...sebab apa??
sebab MARA la...macam yang lynn da becerita kat entry nie...tp sekarang da awal bulan kan?? so....

pagi2 tadi...x la pagi sangat...lepas balik kelas dalam pukul 10 tu...lynn dengan bersemangatnye login cimb click...nak tengok duit alaun bulanan dah masuk ke belum....


selalunya teramat bersyukur la sangat tiap2 bulan dapat RM595.00 (degree)...duit tu hanya untuk melantak saja ok...x bayar apa2....assignment?? x de kesan pun kat duit tu....sewa rumah...?? langsung x terlibat...api air??jauh sekali...

nak dijadikan cerita...td login je...terus view la account...


tbe2 ternampak dalam 8k...
terkejut mak oi......8k.. tu...sapa nak bagi....

dalam hati da melonjak keriangan da...ye la....da pikir...boleh shopping!!! ahahahaha....


tapi tula...tajuk entry pun da april fool kan...korang bajet ape???

bukan cimb yang buat april fool...tapi pihak MARA..lynn try contact pihak kolej...then dorang beri tahu yang duit tu sepatutnye di transferkan atas nama kolej...tapi tersalah transfer...sebab pekerja baru tersalah buat...maklum la baru..

jadi kesimpulannya....kene pulang la duit tu balikkk......
adeh....mmg rasa macam kene april fool la! walaupun benda tu memang x boleh sambut...tpi secara kebetulan pulak kan 1 april kene macam nie....


ORANG KAYA BARU....sekejap je....skarang dah papa kedana dah.....hehe..x de pa pape sangat kan..duit alaun stil ade... :)

eh..kalau la lynn x tanya pihak kolej td...da boleh gunakan duit tu...yela...then bila da berhabisan shopping.. cakap la...x tau pulak x leh gune!! cis!!!!




gigih i cut paste cimb punye interface tuh....hehe
..



Image Hosted by ImageShack.us

2 comments :

EpynN said...

cis! kalau x dah boleh pakai duit tu untuk kawen dah kan?? huhu

applepuffshoppe said...

hye lovelies, we are from the applepuffstore would like to do survey for our 1st blogshop. so, do aprticipate our survey regarding the item should we sell on our blogshop. and do drop ur comment. ur participation is much appreciated. thanks, loves, applepuff

iklan-iklan!!!