iklan neh besshhh lerrr..

Wednesday, 27 April 2011

showdown 2011 (meltdown)

assalamualaikum semua....

student2 semua dah abis exam? ke baru mula?? semoga berjaya...

eh minggu lepas tak update pun pasal showdown kan?? blog pun x berupadate dah...

so pusingan meltdown pun dah lepas..ade crew yang sangat bagus, ade jugak yang tak bagus sampai juri terpaksa stop kan muzik...

jadi..nie la crew-crew yang berjaya untuk masuk showdown 2011 kali nie...












Force 136
untuk force 136 nie tak ada lagi fan page or group kat facebook..nanti kalau da ade lynn update ok?

like dan add la mereka kat facebook!!


so, 12 crew ke semuanya...setelah beberapa kali menonton showdown 2011, mata tak lekang dari tgk crew seperti Elecoldxhot, HMC Phlow,Panic...solution, eh banyak la lagi..tapi ade jugak crew2 yg menghampakan sikit...tak pe nanti time dah siaran langsung..kite tengok siapa lagi mantap kan?? sekarang baru sikit je yg crew2 nie tunjuk...

p/s: kesian kat JB breakerz...dah tersingkir sebelum Meltdown lagi...sebab kurang memikat hati juri mase "the blind test" kesian kat 2 orang budak kecik tu je....







Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!