iklan neh besshhh lerrr..

Saturday, 28 December 2013

Makang-makang with zaroat family..

Assalamualaikum~~

emak dah niat.. dapat bonus nak belanje anak-anak makan..bonus sebulan setengah gaji..banyak tu.. hehe..tapi en roommate tak dapat join.. mak pesan.. angah jangan tunjuk gambar kat abang ngah..kesian dia kat sana..(pinang)


ayah dan abg long.. ayah memang suka rakam video gelagat cucu2nya...

video budak dua orang nie la... sementara tunggu makanan datang...amboi kakak.sukanya..

gemuksnye la haiii...

makanan dah sampai...


 
emak je dah habis makan..yang lain tak lagi.. hehe..mak melayan kakak la... kan kakak banyak mulut.. 


tiba-tiba dapat gambar dari wssap..

en roommate punya menu pulak... ayam rendang katanya yang dalam bungkusan daun pandan ke ape.... lala masak lemon.. telur dadar dan sayur kailan.. sebab bos kate dia buat kerja bagus... 



hari rabu kami balik kajang..plan asal nak balik tengah hari..tapi tunda..

jage pisang goreng jap dengan en roommate..sebab ayah pergi melawat suami kawan mak kat hospital kluang.. kejap je jaganya.. tapi lynn yang ngada2 ajak en roommate balik malam...dah seminggu duduk kluang pun tak puas lagi..hehe...

menggedik jap.... 

thanks to my along sebab buatkan krunchy almond nie.. mase mula-mula sampai tu.. dia belikan..tapi jap je dah abis.. nak balik dia buatkan pulak..hehe. thanks tok mak sebab masak sedap2 kat kluang.. angah masak sekali je sepanjang kat kluang.. thanks kat ayah.. sebab dengar angah membebel hari2.. dah lama tak borak2...thanks gak sebab layan menantu tu.. nak itu ini... 

rindu lagi nak balik kluang...~~~






Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!