iklan neh besshhh lerrr..

Wednesday, 6 November 2013

Happy belated birthday for my beloved en roommate!!!

Assalamualaikum~~~
kikikiki...mintak ampun penunggu gua... dah berhari2 lepas baru nak berupdate...seriously lately memang lynn busy yang teramat...dan yang paling penting... setiap hari ade je urusan kami berdua... balik kerja..makan...rehat jap..pukul 8 keluar...urusan pekara yang agak penting..balik dalam pukul 11mlm.. esok lalui perkara yang sama.. almost everyday macam tuh.... takpe..untuk mase depan yang cerah!

attention jangan bace kalau  rase macam geli je.. macam dia sorang ade laki je...dan macam2 lagi....

lynn pernah cite.. birthday ayah...29/10, birthday along 31/10 dan birthday en roommate pulak 2/11.. so sume birthday dekat2 je..tapi stil tak dapat nak celebrate same2 sebab kami jauh... along n ayah jelah celebrate same2.. en roommate celebrate dengan lynn n famli en roommate..

happy birthday to you...happy birthday to you..happy birthday to you... may Allah bless you..

so sambutan birthday kali nie tak delah best mane pun kan... biase je.. en roommate pun x la wish nak birtday of the year... kita makan2 je la... (nak simpan duit untuk benda yang lagi penting) n please jangan cakap.. birthday setahun sekali pun nak berkira... sebab dah menyampah dengar...nanti anniversary pun akan cakap setahun sekali...sebab yang lepas2 sume orang cakap macam tu... sekali seumur hidup la... raya setahun sekali la...haishhh..dan kami pun lalui benda yang best2 tu zaman bercinta...time tu tak pikir sangat masa depan...padahal nak benda yang best..yang boleh dikenang selalu x perlu tunggu birthday..hari2 boleh buat...dah ok dah bebel plak...

so...malam sebelum birthday..1 november.. en roommate teringin sangat2 makan chiken chop... so kami pun pergi ke Malee Classic Seafood




esoknye lynn masak simple je...sebab malas nak masak..kepenatan kerja yang amattttttttt la sangat.... so masak nie jelah....
nasi ayam~~


hari sabtu malam makan satay berhampiran mali's corner ...tak ambil gambar punn..makan dengan famly en roommate.. dan ahad tengah hari tu...jalan2 dengan adik ipar... singgah makan rojak dan cendol...
walaupun simple je...tapi hooney tahu abang happy.. sume tu makanan kegemaran abang....



ateh's instagram~~


 update hari nie bukan nak cite makan ape je...tapi honey nak abang tahu...yg hooney...

sayang sangat2 kat abang..
beruntung dapat abang sebagai suami... x menyesal putus cinta dulu...kalau x mesti tak dapat jumpa dengan abang kan.   lelaki terbaik untuk hooney...
semoga abang panjang umur.. murah lagi rezeki untuk abang...untuk kite bersama...
semoga Allah sentiasa lindungi abang dari segala kejahatan...semoga abang dan kita sentiasa berada dalam rahmat Allah....
terima kasih sebab menghalalkan hubungan kita...kalau tak hooney tak tau indahnya perkahwinan..dari duk bercinta dulu..apa pun x dapat..hehehe
semoga abang terus menjadi suami terbaik..suami idaman honey...
semoga terus menjadi menantu dan cucu menantu kesayangan...


tapi...

1 je honey nak mintak... kurangkan membebel.. sebab bebel tu tugas orang perempuan... hahaha... tapi hooney suka... seriusly..hooney suka cara abang... hooney suka setiap kata2 yang keluar dari mulut abang.. sebab itu suma kata2 semangat...

thanks sebab selalu ade waktu hooney rase down gile2... selalu peluk time hooney perlukan kembali semangat... selalu faham bila hooney melalak macam kena pukul..padahal kerana rindukan dekat family aje...

thanks jugak sebab faham kerja hooney yang super busy..kadang-kadang   masak untuk hooney...basuh baju...kemas rumah... buang sampah.. dah macam menjadi rutin harian.... thanks sangat2 abang....sebab buat kerja tanpa di suruh....terima kasih sebab menjadi suami yang terbaik.. sampai ade rakan2 yang nak dapat suami macam suami hooney... perwatakan sama...tapi orang yang lain pheww..

thanks sebab jaga hooney macam ayah jaga dulu.. tatang hooney bagai minyak yang penuh... bersyukur di usia abang.. 25 tahun.. abang matang dalam menghadapi pelbagai dugaan... abang matang dalam menyelesaikan masalah... tolak pandangan orang...lelaki lambat matang... perasan tak..dulu selalu jugak gaduh...tapi bila dah kawin.. ya Allah..susahnya nak bergaduh....bersyukur sangat Allah tahu apa yang terbaik untuk kita...

entry ucapan birthday dah jadi entry luah perasaan pun ade... dah macam anniversary la pulak......


ehemsss..jangan kembang semangkuk ye abang...dahhhh



Image Hosted by ImageShack.us

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers