iklan neh besshhh lerrr..

Monday, 18 February 2013

Demam la pulak....

Assalamualaikum....

aduhhh...mula-mula sakit tekak...lepas tu batuk2...lepas tu....sakit kepala then,  sengal-sengal badan..dan akhirnya demam.... bukannye lama pun... tak sampai 1 hari pun terus demam.... masa hari sabtu tu ok lagi...tapi dalam pukul 2pg..asyik2 terbangun...tak boleh tidur... kepala rasa berat sangat2... masa tu dah pk dah.... macam nak demam...tapi bile tengok en roommate kat sebelah tidor sedap2 je...tak sampai hati la pulak nak kejut die bangun...lame2..terlelap jugak... hari ahad pun kena juga bangun pagi2... masak utk tengah hari dulu... tapi x sempat buat sarapan..suruh en roommate makan roti dengan biskut n air milo je la...
dalam pukul 8lbh... gerak ke Saujana impian golf club dekat kajang..lynn ada kerja sikit...tak lama pun....dalam pukul 10lbh balik la... heret en roommate sekali....

balik2 terus tumbang atas katil..badan dah tak larat dah..kalau ikutkan plan kami pukul 11 nak keluar jap uruskan hal...tapi tergendala ke pukul 2..lepas makan terus gerak...balik dalam pukul 4.30... tumbang lagi atas katil...kali nie betol2 tak larat...

makan ubat..tuam air asam jawa dekat kepala dengan sapu tangan... tidur...tu pun tidur2 ayam....
dalam pukul 8lbh.... baring lagi atas katil...tengok tb...hehe... kepala berat sangat... en roommate pulak tengah siapkan kertas kerja dia.. sambil2 dia layan fb......sekali....

"hooney...tgk nie isyia...."
ala comey je isyia nie dengan gitar atok.....mesti die tengah melayan kerenah atok.. atok tengah melayan kerenah isyia..hehe..


macam muke nenek dah..hehe....terus baik demam makngah... harini dah boleh pergi kerja dah...hujung minggu nie lynn balik umah mak... sebab makcik lynn yang bongsu nak tunang...lepas nie dah takde lagi makcik/pkcik yang nak tunang..yg nie umur 23thn...muda daripada lynn....hehe...dan yang paling penting lynn balik nak jumpe Muhammad Aqil Amsyar... anak sedari lynn yang baru... nanti lynn update cerita tentang dia k... gambar dekat facebook memang ada...tapi lynn nak yang panas dari kamera lynn...


daaaaa...






Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!