iklan neh besshhh lerrr..

Saturday, 16 February 2013

Badan Khairat Kematian

Assalamualaikum....

minggu nie kami tak kemana2 pun...minggu lepas kami ke perak....
en roommate sedang sibuk dengan projek R&D terbaru beliau...so nie la masenya nak buat report bagai untuk present akan datang....

Allahamdulilah....setelah pasti nie la tempat kami menetap sekarang...kami ambil keputusan untuk daftar Badan Khairat Kematian dekat taman kami....

kawasan rumah kami amat kurang golongan muda yang dah berkahwin...so, kenalah bergaul dengan pakcik2 dan makcik2..

banyak kelebihan mendaftarkan diri dengan Badan Khairat Kematian... dan yang penting inilah tabung kita sekiranya berlaku kematian.... Persediaan nie bukan untuk golongan tua je....golongan muda belia seperti kami pun perlu.... sebab kematian berlaku tidak mingikut umur.... memang la ayah lynn ada masuk Badan Khairat Kematian...sebelum berkahwin lynn memang di bawah tanggujawab ayah...sekarang lynn dah kawin jadi pada lynn  kami wajib daftarkan diri untuk memudahkan urusan di hari itu nanti....


lynn tau dekat kawasan rumah korang pun ada.. lagi2 kalau ada surau...mesti ada Badan Khairat Kematian...jadi daftarkan lah diri...ala bukan mahal pun...kat tempat lynn setahun cuma RM48 je..
kita beli benda yang bukan2... bukan setahun RM48...tapi Sebulan RM48..mesti ada benda yang tak berfaedah kita beli...daripada beli baju yang dah berlambak dekat almari...beli benda yang dah bermacam-macam ada...baik la daftar Badan Khairat Kematian...

http://suraudmewah.blogspot.com/
surau pun ada blog.... senang kami nak tau update2 terkini...



Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers