iklan neh besshhh lerrr..

Thursday, 26 July 2012

semoga cepat sembuh sayang!!!!

Assalamualaikum~~

semalam time tengah embrace2 dengan en roommate tetibe dapat msg dari akk lynn..
er tak tibe2 pun...sebab kiteorg memang tiap2 hari duk bermsg....sebab dok tanye buke masak ape...makan ape..hehe
then akk cakap la yang mak n ayah ade kat beger dorang n mak ngn ayah baru balik dari pergi melawat elis n adik adha....

rupenya budak dorang nie eksident  dengan papa elis sekali...kereta langgar...

so, harap2 elis n adha ok2 je... walaupun sebenarnye jari kaki elis patah n dah kene simen...
semoga elis n adha cepat sembuh!!!!  eh x lupa papa elis juge!!

kat bawah nie antara gambar elis dengan famly lynn... kalau x silap time nie kali terakhir elis tidur kat umah lynn..sebab skarang die dah sekolahkan...agak susah nak culik budak nie sekarang...


elis dan ainul batrisyia...isyia terpesokkk..

elis dan ayah lynn..ceh baju warna same lak...

elis dengan akk n abang ipar..

dan kami!!! sebenarnye semua gambar kat atis nie gambar kami berdua... tapi muke lynn dah di crop...paham2 sudeyy...

p/s: gambar mak dengan elis tak dek la pulak....sebab elis bnyak tangkap gambar mak jek....
Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers