iklan neh besshhh lerrr..

Friday, 6 July 2012

burger malaysia dan kuih lapis


assalamualaikum~~~

ari tu...bukan hari tu la...dah lame sebenarnye...hahaha.. sebab time tu masih duduk pasir gudang..
bosan kat umah..duk berdua je dengan en roommate so, lynn buat la kuih untuk minum petang...

actually nak buat donut...tapi ade extra lain pulak... ape die??

jeng3x.....

tibe2 teringin nak makan..terus la buat.....
bila akk lynn tengok gambar nie dalam camera....kecur air liur die....kesiannnnn...sebab  bukan kesian die..kesian yg lain...hehe....

x cantik pun...tapi sedap!!
 dan sekarang dah seminggu lebih duduk kajang nie....
mase tu ade la buat sarapan kuih tok en roommate... kuih lapis...
alhamdulilah...first time buat n jadi...
sebelum nie buat kuih yg bergoreng jek..maklumlah tak de periuk kukus... skrg dah ade...guna la sebaik mungkin...macam2 dalam kepala nak buat itu ini...dan masih banyak yang perlu di pelajari..


pink kunin....tema kawen...haha
tp yang penting...en roommate suke!!



Image Hosted by ImageShack.us


1 comment :

yayangherbal said...

kayaknya enak mbak kuih lapisnya

iklan-iklan!!!