iklan neh besshhh lerrr..

Thursday, 10 May 2012

termenterai janji cinta ipt



assalamualaikum.....

dah lame sgt tak update blog....lame tu mmg lame la sebab dari zaman bujang...nie dah zaman berumah tangga... nie pun update blog pagi2 bute..encik roomate blum tdo lagi...jd lin layan la blog kejap.....

untuk pengetahuan semua..lynn dah pun selamat di ijab kabul dengan Mohd Rosaihafin bin Isa dan skarg die begelar en.roomate....beshhhnye dapat roomate yang baru dan untuk selame2nye....hehe....

tgk la sikit ye gambar smase kami di ijab dan kabul kan.....


sebelum nikah...

ketawa melayan tok kadi....tapi dalam hati? tuhan je yang tau...nasib la ustaz harun nie ok..

"aku terima nikah alynnmalynna  dengan mas kahwinnya 80 ringgit tunaik..."


kami dah kawennn....





lynnn masih tak sangke yang kami dah berkahwin...alhamdulilah..




Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers