iklan neh besshhh lerrr..

Thursday, 24 May 2012

berdua lebih baik agar cintamu mekar dihati

assalamualaikum....

sejak akhir2 nie asyik becerita tentang kami je....hihi...sory.....
 cerita nie tercipta lepas lynn tengok video2 kami....sebenarnye semase kami berkawan dulu..
kami selalu buat video...err video gambar ok...bukan video tuuuttttt...hehe..
mase baru kenal en roommate dan mase baru nak ke arah berkasih sayang...en roommate ade bg video..
macam nak ajak bercinta...tp bukan cakap dari surat or msg...or depan2..sume tu dibuat dalam video...



nie la gambar dalam video tu....gambar je video rahsie!! video nie x panjang pun...berlatarkan lagu berdua lebih baik.. sebab time tu lagu nie tgah femes..

 

dan nie pulak video yang lynn buat untuk terima la...kalau lynn x buat maknenye lynn x terima cinta en roommate...dan lagu yang lynn gunakan adalah lagu lama..cintamu mekar di hati...dari may...video nie dalam 2 minit lebih jek.... so bila kami gabungkan sebenarnye...jadi la tagline kami selama kami bercinta....
nak tau ape?


~~berdua lebih baik agar cintamu mekar dihati~~

benda nie sume tak berhenti setakat tu je...selama kami bercinta kami ade lebih kurang 10 video yang dihasilkan..bila kami jauh..terutamanya time 2010-2011 sebab time tu en roommate dah keje...dan kami jarang jumpe....ye la kne la keje kuat sbb nak kawen! kan?
so, video nie sume untuk lepaskan rindu je...kat bawah nie antara video yang terhasil...walaupun buruk...hiks...tapi sume nie kenangan indah kami...korang ade? ;p.

ha video yang kat bawah nie boleh la ditayangkan..sebab x de sangat ayat2 jiwang...dan en roommate pun dah izinkan...
 
lagu nie lynn buat time cuti sem... time tu 24 ogos 2010..lynn kat kluang dan si dia...en roommate kat kl
ku ingin kamu...lagu kegemaran lynn dari tahun 2008...gambar terakhir...kad undangan perkahwinan...hihi...akhirnya menjadi kenyataan...


 lagu adira nie pulak mase 28 april 2011...time tu lynn last sem...dan time tu tgah study..tp rindu punye pasal..terus buat video nie..mase minit ke 00:16-01:41 en roommate x perasan pun lynn tengah rakam...minit ke 01:43 baru perasaan...hehe..video nie lynn upload kat facebook...video2 nie hanya orang2 tertentu je boleh lihat kat facebook...;)


lynn harap cinta kami akan kekal selama-lamanya...dan moga hubungan ini akan terus terjalin dengan jalinan yang bahagia....


p/s: kamera mmg sentiasa ada bersama lynn setiap kali kami bersama....kadang2 detik terindah kita boleh di lihat semula bila kita dah rakam kan....




Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!