iklan neh besshhh lerrr..

Sunday, 2 October 2011

janji pertama.....

assalamualaikum...........


fuuhhhh...lame giler x update blog...maklum la musim raye busy sikit... bertambah ade hari penting untuk kami... hari ape???


jeng jeng jennnnnggg....

alhamdulilah...kami dah selamat di ijab qabul kan.....
ehhh....
salah....lynn dah pun selamat digelar sebagai TUNANG kepada Mohd Rosaihafin Isa...

syukur kpada Allah kerana memudahkan urusan kami.... amin.....

err...lynn belum berniat nak letak gambar sewaktu majlis...
ape yg lynn kongsi kat sini hanyalah sebahagian sahaje gambar untuk tatapan...gambar sewaktu majlis....emmm nanti2 la yer......













semua hantaran nie adalah hasil tangan lynn sendiri... bangga? dah semestinye berbangga untuk diri sendiri sebab cantik or tak tu belakang cite..yang pasti apa yang kite buat bukan untuk org lain...tapi untuk diri sendiri dan untuk majlis kite sendiri... bagi lynn...bile buat sendiri...ia lebih dihargai...alhamdulilah..

tapi pada mulanya lynn nak buat tema hantaran bantal....tu beli yang macam tu...tapi bile dah sampai kedai tu...terus terpikat dengan bentuk hantaran cm nie...so, ape lagi...curi la idea nie... lagi pun senang.. tak perlu nak berdulang-dulang lagi...



yang nie pulak hantaran daripada pihak lelaki kepada perempuan...heee....yg dua tu...yg tak berdulang tu... adalah express yer....sebab asalnye kami mahu 7 dulang berbalas 9 tapi last2 jd 9 dulang berbalas 11...

ha yang nie pun incik tunang lynn yg gubah sediri tapi die ade la assistant die...adik perempuan die...alhamdulilah..jadi jugak...cantik....


proses mengubah hantaran lynn bermula awal pertengahan bulan 8...dan dah siap dalam beberapa hari je...fokus seterusnye adalah nie.... pelamin tunang...
nie pun lynn buat sendiri...tp diatas pertolongan puan emak dan incik ayah...
err...walaupun x seberapa cantik..tp lynn amat puas hati sebab kami buat sendiri...

dan akhir sekali.......



janji pertama telah terlaksana...janji kedua akan termenterai....insyaAllah
bye!





Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers