iklan neh besshhh lerrr..

Tuesday, 12 July 2011

entri terakhir untuk encik unta

assalamualaikum........


semalam tibe2 je lynn dapat message dari nombor yang tak dikenali...

u: ai dengar kate dah nak tunang tak lama lagi..semoga bahagia tak lame lagi...walaupun sy kecewa...

lynn: unta ea? emmm insyaallah tak lama lagi...maaf sy tak berniat nak kecewakan sesiapa...mungkin kita memang tiada jodoh.....

u: takpe lah...ayah dah cite semuanya. ok salam...

lynn tak reply pun message die lepas tu..sbb kami mmg x ada ape2..x ujud cinta kami...mungkin die ade la..mungkin...sapa tau kalau die menipukan?

sebenarnye lynn pelik sbb lynn tak tau siapa yg send message tersebut..selidik punye selidik..rupanye encik unta...sbb lynn ade save nombor die kat no celcom..tp die send message tu kat no maxis.... dan sudah pastinye die dapat nombor lynn daripada ayah...dan die tau cita tu pun dari ayah...n lynn yakin ayah cite kat die macam tu sbb tak nak die mengharap kat lynn sebab lynn memang tak akan terima die..itu bukan janji..tap pasti..hehe....

tapi tiba2 lynn dapat message ayah kat facebook...suruh tengok facebook unta....
nak tau apa yg lynn dapat?? haa...tengok nie.....





sebelum tu memang lah lynn ade komen tp kat note die....



yang nie pun lynn ade komen gak..tapi bila dah perasan...sebab ayah lynn kate tuk lynn..terus la lynn senyap dari komen ape2..



putus cinta?? kita x pernah bercinta....
eh..sedar pun...kalau cinta tidak berbalas...cinta itu x kemana2 pun kan...
dan
ye...betol...cinta pada yang 1 pasti akan dibalas...



ha....yg nie ayah lynn yg komen..memang kebanyakkn status die sume ayah komen..jahat ayah nie...


dan nie status die yang terakhir...tibe2 pulak nak berhenti keja...dan nak balik kampung keje kat kampung...sudah2 la tu encik unta oi....

kepada mr.epynn...saya tau kamu tak cemburu..tapi kamu amat risau saya tersangkut dengan dia kan..haha...dun wory...segala apa yang berlaku kamu tau kan syg...so? tak payah la risau semua tu..ayah pun tolong kan dalam hal nie....

kepada encik unta...saya tak tau sama ada kamu berpura-pura atau betul...kite bukan kenal sangat punkn... saya harap awak dapat jumpa orang yg cintakan awak...cinta tak semestinya memliliki..dan bahagia tak semestinya dengan cinta...tak payah la awak tunjuk protes dengan status2 awak kat facebook tu..nak tunjuk kat siapa? saya? untuk apa? simpati?? tu tak mungkin akan berlaku....saya mintak maaf ok......

eh kepada sesiapa yang tak tau siapa itu unta...ha klik kat sini






Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers