iklan neh besshhh lerrr..

Sunday, 27 February 2011

buaya suka baham orang!

assalamualaikum...

tetibe mengatal nak update blog..
serius...sekarang nie sgt sbuk...maklumla dah last sem kan...nak kene siap kan projek....

tapi minat nak becerita kat sini membuak- buak pulak.....
korang pernah x mengalami situasi mcm nie...

korang kenalkan boyfriend korang kat sorang mamat nie....
mamat nie pulak dari gaya nampak sangat la bagus...
then bile korang kenalkan boyfriend korang kat die...die seolah2 memandang sinis boyfriend korang....
memandang boyfriend korang dari atas sampai bawah...sambil berkata..." x ade orang lain ke yang awak nak jadikan boyfriend??"

eh...kalau korang yg kene cm tu...korang jawab ape? dah la cakap depan boyfriend korang..kesian kan die...


tapi kann....

tapi...korang tau x kalau lynn...lynn jawab ape???

kalau lynnn..sambil pandang die dari atas ke bawah.. then jawab.." owh..memang ade pun yang lain...tp yg lain tu B.U.A.Y.A!!!!!!"

image dari google saje...

kahkahkah....tp pandai menjawab pulak buaya tu....

tau die jawab ape???

" oh...kalau macam tu...hati-hati la...sebab buaya suka baham orang!"


lynn???

cis...berdebah puny orang....



p/s: x de kene mengene dengan diri sendiri...sebab??? cerita di atas adaptasi dari cerita PUTERI... bukan puteri nora danish tu...n bukan puteri ogy tu....tp lain...lynn lupa pulak pelakon perempuan tu....tp heronye allahyarham Faizal yusuf...

nak tgk?? g naik keretapi ekspress rakyat...sebab lynn tgk cite nie dalam keretapi....ahaha...







Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!