iklan neh besshhh lerrr..

Tuesday, 13 April 2010

apa yang penting??





salam....

nie la n3 first untuk bulan 4 nie...tah la...busy sangat ke sampai x update blog??? tiada jawapan sebenarnye...tp yg pasti bulan 4 nie mmg bnyak aktiviti..dari yang penting sampai yg tidak penting langsung...

bermula awal april...mmg memenatkan..minggu tuh adalalah minggu menyiapkan assignment...minggu terakhir untuk menghantar assignment.....walaupun penat tetap happy sebb tiket balik ke kluang da ade dalam tangan...walau apa yg terjadi sekalipun...lynn tetap akan balik kluang....rindu kat family seh....da hampir 2 bln lbh x balik...di sebabkan tugasan group assignment....bila da kat kluang, walaupun online tapi blog stil tak di update..memenuhi undangan sane sini la katakan..yer...sy mmg femes..hahhah..

ok berbalik pada tajuk td...ape yg pentinng?
  • exam?
  • getsby deodorant street fair?
  • habiskan cepat2 lesen...hampir sebulan x datang klas praktikal..??

sebenarnye tiga2 tu la penting ok...nk kate paling penting...x dapat jawab...sebabnye exam mmg penting untuk mase depan, yela klau dah exam hancur habis la lynn kan?? banyak benda yang perlu study...bnyak yang perlu difahami..tapi dalam mood exam nie...program terbesar anjuran gatsby dan nuffnang tidak lynn lupa ok...


mmg da tak sabar nak pergi...actually poning gak nie..al maklumla..blog lynn tidak popular...ade ke yg kenal dengan blog nie?? ade ke orang yg ingat name alynn malynna??? wujud ke blog nie di dunia blog?? persoalan yg akan terjawab pada hari sabtu 17 april 2010...kawan2 yang datang blog nie...tolong la promote ok..hahaha..nanti kita boleh la kenal2 kat times square...


nie lagi satu hal....perihal lesen nie..aduhh....da lupa da jalannye....baru 2 jam kelas praktikal lynn amik...sejak 20 march trus x dtg..sebabnye busy..hmmm harap2 selamat la lulus dgn ujian nie...banyak bnda yang lynn kene setel kan dalam bulan april nie....tp ape buleh buat.

tu la tugasan sebagai seorang pelajar+berbloging+pelajar memandu+ anak....tu lah manusia sebenarnye...siapa pun kita....mesti pebagai tugas yang perlu kita selesaikan..


25 april nanti genap la usia lynn 22 tahun...sekejap je mase berlalu...banyak kenangan pahit manis sepanjang 22 tahun hidup di bumi tuhan...tahun nie rasanye tiada ape yg hendak di sambut...exam semakin dekat..apa yang penting mesti di dahulukan....ok la geng....da banyak lynn coretkan di sini...jika lynn kelapangan..lynn jenguk korang k...tata..

with love...

Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!