iklan neh besshhh lerrr..

Monday, 19 April 2010

T-shirt percuma untuk perempuan dari netQueen..

salam....
jom kawan-kawan yang gulz jek tau...daftarkan diri untuk jadi rakan netQueen..100 penyertaan pertama akan dapat t-shirt netQueen percuma edisi terhad tau...

selain menjadi rakan untuk mendapatkan t-shirt percuma, di netQueen kita akan dapat banyak info.. terutamanya berkenaan dengan wanita..banyak juga tips2 yang kita boleh dapatakan daripada netQueen..

first time singgah di netQueen nie banyak yang kita boleh dapat..kita jugak boleh mengasah bakat kita melalui penulisan dan juga melukis komik..haa..menarikkan....apa lagi jom kita daftarkan diri...dapat banyak manfaat di siu kan??

ok ape yang perlu anda lakukan untuk mendapatkan t-shirt tersebut???

1- Daftar sebagai ahli netQueen.

*Activation code akan dihantar ke email anda. Sila semak email.

2- Masukkan blog ini ke Blog List anda.

3- Buat satu entry tentang netQueen.

4- Letakkan gambar banner netQueen di side bar & link back

5- Promotekan netQueen kepada 5 rakan blog anda.

6- Tinggalkan komen anda di netqueen dengan mengatakan

"Saya Telah Laksanakan Kesemua Syarat Yang Diberikan dan kini saya adalah rakan netQueen"

berserta alamat blog anda.




harap2 dapat la yerk...sy tau benda nie pon daripada dahlia journal



Image Hosted by ImageShack.us

5 comments :

MrS. F!zA@Mama Darwisy said...

dah buat.hehe..TQ ye!

elya said...

alamak alamak alamak, nk join, tp xde mase lg nak meneliti syarat2,, aaaa

alynn malynna said...

wahh..kak fiza..pantas jek kan??hehehe

alynn malynna said...

elya..mmg da x sempat la..da abis da t-shirt tu..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.gudlak yang ;)

iklan-iklan!!!