iklan neh besshhh lerrr..

Wednesday, 14 April 2010

mahu popular atau tidak??


salam....
entry ringkas sahaje...
lynn baru jek merayap di blog kawan2 lain yg popular..x popular..sume lynn jengah...
ade yg sempat lynn komen kat n3.. ade sekadar kata di shout box aje...ada jengah tanpa sebarang kata2....

setiap yg berbloging mesti la hendak sgt blog kite nie popular kan???

dulu

bila buat n3 baru mesti tertunggu-tunggu orang nak komen..dalam hati takut orang tak komen...masih baru...orang tidak kenal pun...setiap kali orang komen..cepat je kita reply balik..happy sgt bila dah ada orang yang sudi bace dan komen..setiap komen tu macam terlalu berharga...

tp


sekarang

bila dah popular...dah banyak komen...kita sampai x sempat nak reply..terlalu banyak..dalam 1 n3 kadang2 mencecah 50 komen..larat ke nak layan komen tuh...bia jek...


emm tu la perbezaannye dulu dan sekarang..tu bukan lynn k..sebab blog lynn nie x popular pon..nak dapat 1 komen dalam sehari pon terlalu susah....kadang2 terfikir x menarik ke penulisan aku??? x menarik ke cerita aku..

sumpah lynn selalu jalan2 di blog lain..terutamanya blog yang sama taraf dengan lynn sebabnye bila lynn singgah ke blog dorang rase setaraf...perasaan same..masing2 menunggu komen di entry...tp bile singgah di blog yang popular dan tinggal kan komen...lynn terfikir..dorang tidak reply pon komen...bace ke dorang dengan komen2 yang berlambak tuh??? entah lah....

tp tidak sume blog yang popular macam tuh...ade jugak yang selalu menghargai komen dari orang lain...berbalas kunjungan walaupun blogers tu masih baru...

jadi..sendiri mahu ingat..mahu popular or tidak....kalau boleh layan sume pengunjung tuh bagus la..sebab semua yang datang ke blog kita mengharap balasan...

k bye2...

n3 bukan berlagak..tapi mengingatkan diri sendiri..kalu satu hari nanti blog nie popular...hahaha..perasan jup..




Image Hosted by ImageShack.us

6 comments :

anisalya said...

biasa la tu...sy pn x mengharapkan komen sgt.ada komen, ada la..kalau xde takpe...hehe...

Aini said...

Komen mengomen wat mood happy =)
Tapi bergantung jugak. Kadg2 tak de idea nak komen tau, so jdi silent reader je la =)

Ery Farieha said...

kalo dah fofuler,mmg x nyempat2 nak reply. hrap blh phm dorg yg fofuler ni. bkn maknanye dorg lupe org yg jejak blog dorg pun. heee

*bile la nak femes amos ni? =P

alynn malynna said...

anisalya: mmg betul..sebab kita suka2 kan tulis kat blog..tp kalau ade komen...lagi semangat nak buat n3..hehhe

alynn malynna said...

aini: lynn la yg selalu jd silent reader..lagi2 klau x tahu nak komen ape..kat shout box x layan sangat..

ery farieha: mmg dorang tak lupa..tp dorang bace ke sume komen2 di situ? harap bace la kan??

Call T said...

erm sederhana jerla haha

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers