iklan neh besshhh lerrr..

Wednesday, 21 April 2010

baju merah thailand vs baju merah gatsby..

salam...
masih lagi dalam mood street fair kan???hehehe..semalam da dapat da RM50 yg nuffnang janjikan...best woo...kite pergi untuk enjoy tapi dapat duit...huhu....
untuk entry kali nie bukan la lynn nak cerita lagi pasal event gatsby tuh...
tp da mule timbul kekeliruan dari kalangan member facebook lynn.. kenape?? jom tgk....



gambar kat atas tu muncul bila lynn upload kat facebook...then tibe2 muncul comment macam nie...



agak kasar komen dorang tuh..hehehe..ada ke di samakan dengan penyokong baju merah kat thailand???...kawan-kawan...sory la name korang lynn x blurr kan...bia popular k...hahhaaha




nie adalah gambar yang di google..penyokong baju merah di thailand....sama ke dgn situasi kita di gatsby??hmm...kanapa la pihak gatsby pilih warna merah yerk....klau warna lain kan tak menimbulkan kekeliruan...hehehe..

tak kisah la...janji kita di malaysia nie bersatu hati...tak ada la penyokong baju merah ke...baju pink ke...kita kat malaysia nie aman...almaklum la...1 malaysia katakan....




Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers