iklan neh besshhh lerrr..

Tuesday, 17 September 2013

Penjual Baju Kemeja!


Assalamualaikum~~~

tajuk tak bleh blah pulakkan...sape penjual baju kemeja? kami?
entry kenakan en roommate...sementara dia tak de sebab pergi hantar karipap kat rumah kawan dia... kami business karipap sekarang... kecil2 lan saje...orang order kami buat..sebab kat rumah pun memang ade je karipap frozen..selalu buat untuk sarapan pagi kami...

now, en roommate business baju kemeja pulak....


jeng jeng jeng.....
kemeja siap dengan tie sekali...

banyak pilihan warna yang menarik...


tapi sebenarnya kemeja nie adalah kemeja origami!


si tukang pembuat kemeja... hahaha...lynn cume tambah tie je.. nie semua time kat rumah umi ler.. kami pergi rumah umi hari ahad... hari isnin kat umah umi ayah tak de orang..kami laki bini je... nie la yang kami buat..menolong umi buat origami... puas dah cari origami katak..duck...cat..flower..butterfly..tapi yang kemeja la paling senang kan? cantik? nak beli? kakaka...

nie adalah gambar sebelum kejadian.. hari malam ahad tu.. saje je nak tunjuk muka...

 
gambar berdua mesti ada....


daa.... eh...perasan tak baju en roommate hari ahad dan isnin still baju yang sama.. nampak sangat tak mandi lagi.. kakaka....daaaaaaaaaaaa








iklan jap ea....untuk sesiapa yang nak tempah karipap area semenyih/kajang di alu-alukan...mane tahu nak buat kenduri ke.. bufday party ke kan? haa boleh pm lynn dekat fb alynn malynna  





Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers