iklan neh besshhh lerrr..

Tuesday, 16 July 2013

Iftar di Palm Garden Hotel, IOI Resort Putrajaya

Assalamualaikum~~~
selamat berpuasa semua..lame kan tak update blog...
minggu nie rileks sikit ..tak busy..minggu depan busy lagi2 sebelum raye...minggu lepas..busy..waaaaa penat woo.....

macam mana ramadan tahun nie? semoga ramadan kali nie kita dapat tempuh dan kuat kan hati iman dan akal kita...ramadan satu perjuangan...

minggu lepas puasa kedua kami berbuka puasa di Palm Garden Hotel... majlis berbuka puasa nie under en roommate punya company..so lynn isteri dia ikut lah kan....hari isnin hingga khamis tu en roommate kerja dekat lebuhraya karak.. pergi kerja pukul 6.30 pg..balik awal la dalam pukul 5...so hari khamis balik je kerja terus siap2 nak berkonvoi ramai2 dari office en roommate ke putrajaya..


gambar berdua mesti kena ada...hehe..

gambar dalam kereta juga mesti kena ada..time nie cuaca amat baik sekali... muka lynn muka penat... penat woo.. ingatkan lynn tak nak pergi.. tapi en roommate dah cakap kawan2 dia nak kenal lynn..yolah tak kenal2 lagi kan...so lynn follow je la...boleh eratkan silaturrahim...

nie lah dia pintu depan ioi resort..

dan iftar tu di Palm Garden Hotel..kalau sebelah kanan.. hotel Marriot putrajaya..


sementara menuggu waktu berbuka.. ambil gambar dulu~~~

nie meja kami..dan dalam gambar nie kawan en roommate nuar.. kena ingat nama kawan2 en roommate

nie pulak meja kawan2 en roommate yang lain..tapi nie semua bujang trang tang tang lagi ler...hehe

macam2 ada.... satay, kambing panggang ..









sebelum balik ambil gambar.. nie antara member en roommate ade yang lynn dah jumpa sebelum nie..dan ade yang first time...

sesiapa yang nak iftar kat sini boleh la booking..  kampung style punye.. mana la tau ade company2 yang nak buat majlis iftar untuk pekerja-pekerjanya kan? kalau lynn makan berdua dengan en roommate sampai 1 kepala RM75..memang taklah nak pergi...sebab.. duit tu boleh buat benda lain...kikiki...apa2 pun terima kasih kepada bos en roommate sebab belanja ..moga murah rezeki..


p/s: majlis iftar untuk company lynn pun dah lepas..nanti lynn update...




Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers