iklan neh besshhh lerrr..

Thursday, 18 July 2013

Majlis iftar di Residence Hotel Uniten

Assalamualaikum~~~

hari khamis iftar dekat palm garden hotel..dan hari jumaat lepas..kami iftar dekat Residence Hotel Uniten... hotel nie kat dalam Uniten...haaa..yang nie daripada company lynn pulak....


time nie lagi la tak sangka...dan sepatutnye en roommate tak ikut..sebab majlis nie untuk staf je..tapi dengan yang tak di sangka2.. bos suruh bawak sekali en roommate sebab dia tau en roommate kalau lynn tak de memang dia akan berbuka sorang2 je kat umah...yolah kami berdua je... so lynn bawak je la...special invitation daripada bos kan..orang lain tak dapat..haha lagipun bos dah kenal en roommate in person..so x kisah la bawak je kan...

time nie hujan lebat woo... tapi kami redah je..hehe...pergi sendiri2 je sebab masing2 nak siap2 kat umah..kalau time en rooommate tu ade member yang tak balik tunggu kat office je..

cis bleh la pulak tak pandang kamera kan..sebab time tu bos tengah tanya ape tah lynn pun tak ingat...tu yang tak pandang kamera..takkan nak wat tak tau je kan bile bos tanya..huhu

antara makanan yang ade dekat atas meja kami.. time tu kami tak ambil nasi .dok makan kambing panggang..kebab, chicken wings, murtabak,burger, pizza dan... macam-macam lagi la...

bila semua dah datang...dah ambil semua hidangan..kita duduk dan tunggu azan berkumandang..meja kami sebelah meja bos n famli dia... so makan pun masing2 nak cover..kakaka...
kat hotel nie ade 3 tempat.. yang nie kat bahagian dalam..kalau yang kat luar tu dekat la dengan kambing panggang huhu...kalau kat tempat lagi satu dekat dengan bahagian desert..nasib la kami kat dalam sebab kalau kat luar orang banyak lalu lalang nak ambil makanan...bising pulak tu...dan yang paling best baju bau kambing panggang la..bau murtabak la...hehe

time nie dah berbuka dah..dah second trip ambil makanan.. makan banyak2 yer..sebab rugi kalau bayar mahal makan sikit....haha..

nampak dah licin kan..memang saje nak licinkan pinggan sebab nanti pelayan hotel tu leh la amik..tak la kami segan atas meja banyak pinggan...yelah jap lagi nak ambil makanan lagi..banyak pinggan = banyak makan.. hahaha

lupa pulak nak cakap.. hotel nie sediakan surau je kawan2..surau wanita dekat tinggkat dua..palm garden hotel pun ade surau jugak...lepas magrib..sambung makan balik..tapi kami ambil dessert je la..nak makan yang main course memang dah tak larat... borak2 dah pukul 9.... so semua balik.. dan mereka semua konvoi beramai2 balik ke kajang... kami tak join la sebab malam tu kami terus balik kl...lain destination...

nie la hotel residence tu..ambil time nak balik..dan hujan renyai2 time nie...
makan kat sini untuk adult Rm69.90..kalau untuk kanak-kanak separuh harga lah kan... so kat sini murah sikit je berbanding palm garden tu..dan macam biasa lah...kalau makan pakai duit kami memang tak la kan untuk seorang Rm69.90..so thanks to bos sebab buat majlis iftar nie..selain kenyang dapat belanja makan macam nie..hubungan kami dapat dieratkan lagi..dan en roommate pun dapat kenal dengan siapa lynn kawan..
kesimpulannya..lepas nie boleh la honney main bowling dengan dorang sume kan... tengok movie ke..hahaha...



daaaa...selamat berbuka untuk hari nie!!

Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!