iklan neh besshhh lerrr..

Wednesday, 3 August 2011

Gatsby....vs papaya....

assalamualaikum.....

selamat menjalani ibadah berpuasa di bulan yg mulia nie.....

untuk kali nie tak de dah entri berkenaan makanan or menu berbuka sebab puasa kat umah kan...mak je la yg masak...hehe....
ok sekarang pun x nak cite pasal puasa or yg berkaitan dengannye...sebab tahun nie nikmat raya tu x de untuk lynn...lynn lebih sebuk untuk nikmat yg lain hehehe...

dah beberapa hari nie dok mencari barangan gatsby....heii la encik epynn oi....nape la gatsby yg menjadi pilihan hatimu itu......susah bebenor nak mencarinyer...masuk watson keluar guardian..masuk giant keluar tesco...tak jugak jumpa barang2 yand dicari...yang asyik jumpa deodorant je..

my epynn memang pengguna setia untuk deodorant gatsby nie..sejak pegi event gatsby dulu lah...

last2 balik umah search kat google image...
ade pulak keluar nie...

kepada yang tak tau...kebanyakkan gambar tu berkenaan event nuffnang dengan gatsby tahun lepas..Gatsby Deodorant Street Fair


try search kat google web jumpe blog nie..

Tips pejagaan kulit lelaki
Gatsby Scrub and Facial Cleanser


so, misi lepas nie mencari kat mane ade jual scrub dan facial cleanser gatsby...haishhh my epynn kate..cari je sampai jumpe..janji gatsby...

sebenarnye my epynn nie bukan guna gatsby sepenuhnye pun...lagi2 pencuci muka tu...sebab die guna sabun papaya untuk kulit yg licin berseri tu..hehehehe..x kan la nak letak sabun papaya kat dalam hantaran? hahahaha....

dalam hantaran? hahaha

senang macam lynn je..guna produk safi...murah dah berkesan untuk kulit wajah..hehe...senang nak mencarinye.......


sekejap je dah dapat...


errrr...nak tengok perbezaan kulit my epynn seblum dan selepas guna sabun papaya?? hehehe













muka berminyak.... lagi2 kat kat kawasan hidung...jerawat pun timbul kat hidung....err bibir pun hitam sebab time nie perokok tegar..
x nampak? klik gambar tu bagi besar...


selepas guna sabun papaya





kulit berseri...muke jadi putih....jerawat dah tak tumbuh...kulit muka tak berminyak...err..time nie dah 2 thn lebih tak merokok... hehe..alhamdulilah..
x nampak gak? klik la gambar tu..hehehe

mak lynn ade tegur my epynn mase tu...sebab mase first time jumpa 2008 muka dia gelap..sekarang cerah dah...hehe..

tapi kalau tanya lynn apa yg bezanya my epynn dulu dan sekarang...dulu kurussss....sekarang gemuksss... hehehe..

p/s: kalau epynn bace nie mesti die marahhh..hahaha..;p





Image Hosted by ImageShack.us

5 comments :

Anonymous said...

xpatot toii..

alynn malynna said...

encik epynn la nie yerrr...hahahaha

Mastura Siti said...

Ye ke ley cerah....dgn lher skali ke????

Mastura Siti said...

Hihi..x kan leher putih skali...???btl ke????

alynn malynna said...

dulu die tak la gelap sangat...cume nampak la perbezaan warna kulit sikit... dan die gelap pun sebab panas (kawad kaki wataniah) bukan warna kulit asli die mmg gelap...so leher dengan badan die tak gelap...muka dan lengan tangan je nmpak hitam....

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers