iklan neh besshhh lerrr..

Monday, 15 August 2011

Alhamdulilah




assalmualaikum.......

syg....................

dah tiga tahun kita bersama.....
sebagai kawan....
teman...
sahabat....
kekasih.....

dan mungkin tak lame lagi sebagai tunang...
tak lame lagi sebagai suami dan isteri....kan? insyaallah...


tahun pertama

hihi...masih baru....
time nie kentut pun nak cover kan?
hahaha.....
ok serius, sejujurnye time nie sy dah jujur dgn kamu ape yg berlaku dengan diri sy...ape yg jd dgn hubungan cinta sy yg dulu..terima kasih sgt2 sebab kamu terima sy...dan yg paling penting sy leh buka hati sy untuk terima kamu....

sy ubah prisip sy....sy tetapkan dalam hati sy....

"lebih baik sy cube cintakan orang yg cinta dan sayangkan sy daripada sy menunggu orang yang sy cinta kerana itu lebih membahagiakan sy...."

thanks..kerana cintakan sy...kamu sanggup buat apa saja demi sy....



tahun kedua kita bersama...

time nie hubungan kita dah semakin rapat kan....
dah mula kenal hati budi..walaupun suku je sebenarnye....sebab selagi kite bersama selagi tu la sesi perkenalan antara kita belum tamat...
tahun nie banyak dugaan dan cabaran dalam hubungan kita...
tapi......alhamdulilah....kamu sangat la baik...
kamu terima sy...
sebab sy nie memang suka gadoh....
asal jumpa je gadoh
sy suka cari pasal dengan kamu...kamu terima je apa yang keluar dari mulut sy....
jahatkn sy?
susah senang kita bersama..
ingat lagi ape yg susah senang kita bersama?
tahun nie jugak tahun paling banyak kamu rase makanan daripada masakan sy...
asam pedas ayam...
ayam masak lemak cili api
nasi ayam
karipap
tapi masakan mcm tu time kita banyak duit...haha
sebab selalunye kita akan makan...
nasi goreng...
telur goreng kan?
sebenarnye seronok sangat...x sedap pun kamu puji..sedap lagi la kamu puji..asyik puji2 je....hehe
tahun nie jugak kamu dah keje....
sy sebenarnye risau sgt kamu lupa diri ke
lupa daratan ker..yela dah hidup senang...lagi2 rezeki untuk kamu tu melimpah ruah...alhamdulilah...x sampai sebulan kamu dah dapat keje...bukan calang2 keje tuh....
sy doakan supaya kamu tak lupa sy...haha..yela..risau...time susah bersama..bila dah senang...lupa semua..lupa sy..lupa apa yg telah sy lakukan time kte susah dulu....
alhamdulilah...kamu pernah kata...kamu sentiasa ingat sy...
kamu kata sy jelah yg leh terima time susah dengan kamu..time senang lagi la sy leh terima kan...


banyak kenangan kite yang tercipta bersama sepanjang tempoh nie....
sy harap hubungan kita terus berkekalan...

selamat ulang tahun perkenalan kite sayang....

errrr...walaupun secara jujurnye kita tak pernah pun sambut ulang tahun nie...hihi..x per..sekadar ingat kenangan sewaktu kita berkenalan.....terima kasih kepada wan sebab kenalkn kite..eh lupe dah name penuh die...abg ngt x? nnt leh la ucap terime kasih kat die...


sebenarnye...3 thn nie belum punye ape2 pun....masih terlalu jauh hubungan nie...tp harapnye sampai la kte bertemu jodoh dan hingga selama2nya...



satu2 saya syg kamu...
dua2 kamu syg sy...
tiga2 syg sama2....
1,2,3 syg selamanya...



video recycle je...hehe
bubye!


video

abg....jgn marah!!!! kat sini pulak dipost...mse tu kat fb....hahaha...


err...

honey: abg apa hadiah untuk honey tahun nie.....
abg: hadiah abg utk honey S.E.T.I.A...
honey: wahhh....(terkedu jap td..thanks abg..)


Image Hosted by ImageShack.us

2 comments :

Anonymous said...

cennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn.......


xterkateeee.......huhu!

alynn malynna said...

cennn?

adoi kantoi ler ten nehhhh...hahaha

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers