iklan neh besshhh lerrr..

Saturday, 21 November 2009

rungsing...give opinion lerrr..


salam...

Nak tanya pendapat blogger dekat sini..(ade ke? hehe)
rungsing..2 jek yang lynn dapat kate kan skrang neh..
lynn tak tau keputusan apa yang lynn harus buat..

12/12/2009 ade dua perkara penting dalam hidup lynn..
yg pertama..tarikh tu lecture lynn buat presentation..atau lebih detail ttg interview..kiteorang akan di interview seolah2 sedang memohon kerja...dan ini
adalah penting..sebab termasuk dalam markah untuk assignment...

yang kedua...sebenarnye tarikh itu juga hari perkahwinan my sis..my first and last sis..cz lynn cume ade sorang akk jek kan..hehehe...jd lpas neh lau famly lynn wat kenduri kahwen..maksudnye lynn kawen!!(gatai sgt ke nak kawen??hehehe..NO!!!)
lynn rugsing..kepale serabut...mane satu yang lg penting?? ye interview olok2 tu pon penting kan?? but my famili???? x penting??? lynn dah tanya kat mak...mak jawab.."janganla angah...sape nak tolong mak kat sini..." (cam n3 yg lepas..lynn ade ckp kan yg lynn lbh busy dr bakal pengantin..hehehe..x sbr2 nk dpt abg ipar..) jd
lynn kne tolog makkk... bile lynn tanya pendapat ayah..cam biase..ayah lynn neh agak brutal sikit...ringkas jek die jawab. ayah jawab.."agak2 la..." maksudnye..x kan la lynn x de kan time akk sendiri kawen..hmmm
then mintak pendapat dengan member2..lagi la slumber and agak sakit telinga dengar pendapat dorang.."ala akk ko yang kawen..bukan ko.."
rasenye cm dorang neh x perasaan ke?? mmg la akk yg kawen..n mmg la lau x de lynn pon majlis akan berjalan lancar..tapi tu my sis!! banyak gak persiapan yg lyn
n buat untk die..terutamanye design kad jemputan...dan macam2 lagi..x kan time 2 lynn x de?? x nakkk...abis x kan x g interview olok2??? oh..no...


klau situasi cam nih jadi kat korang..apa korang laku kan??
kne ada kat dua tempat dalam satu masa..ye mybe interview olok2 tu pagi..but lau lynn nak on the way balik dari n9 smpai kluang...mybe dalam masa 2 jam jek sampai..tapi sape nak amik??masing2 sibuk kat kluang...balik sendiri?? kne naik k
eretapi yang bertolak dari seremban pkol 3.30 ptg???then smpai malam?ape gune balik..kan??

cam ne neh??????????????????
tolong!!!!!




Image Hosted by ImageShack.us

3 comments :

aDibah mAhirah=) said...

akak..
owg rese better alek umah..
alah yg sal interview 2 t tny lah d0rg..
(hehe..suke2 jer..)..=p

ops click said...

blog anda sudah di senarai dalam opsclick.blogspot.com

Aidi-Safuan said...

inform la kat lecturer anda tentang perkahwinan akak anda tuh.mintak die ganti awak nyer presentation hari laen

iklan-iklan!!!