iklan neh besshhh lerrr..

Tuesday, 24 June 2014

Floria 2014 | misi tahun ke 5 ke floria berjaya!

Assalamualaikum~~
yey!!! floria kita datang lagi..
hahaha.. kami nak pegi tak plan pun..memang tak plan ape2.
hari jumaat sebelum bermulanya floria. saje2 je try post kat fb..




sekali satu jam kemudian en roommate boleh pulak upload picture die dari floria tuh.. sebab tengah training customer cara guna led board message tuh.. sakitt hati kite..haha die dah pergi dulu..

so hari sabtu tu.. en roommate ajak pergi lepas dia balik kerja pukul 1.. kami pun ajak ateh gak.. sebab kebetulan ateh ade kat sini.. yolah utk tahun2 lepas tak bawak sesiapa sebab time tu ateh pun blajar lagi tak ade kat kl..

tahun nie masuk kena bayar Rm3 untuk dewasa dan Rm1 untuk kanak-kanak.. so nak masuk terpaksalah beratur panjang nak beli tiket.. tapi kami beli tiket guna mesin je.. senang dan cepat x yah nak beratur..

so kita layan gambar!!!





gambar selfie mesti ada!!













en roommate sy!


akhirnye naik jugak pelamin dalam taman nie..haha

penat jangan cakap lah.. 

tiap2 tahun pergi..mungkin ade orang kate bosan je.. tapi percayalah tiap2 tahun lain..so jangan lepaskan peluang nak pergi.. kalau tahun depan ade lagi kita pergi lagi..







Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers