iklan neh besshhh lerrr..

Monday, 27 January 2014

facebook punya hal..

Assalamualaikum~~

nie soseh2 kat tempat kerja sebenarnya...
eh sekarang musim sejuk kan kat Malaysia nie..
kami tidur malam tak pakai kipas pun still berselimut..sejuknye la hai..kalau buka juga kipas confirm en roommate ke toilet berulang kali.. mase musim tak sejuk pun.. kipas menghadap ke dinding pung dah sejuk semacam.. lagi kalau menghadap ke kami... tak boleh tidur jawabnya..

kat tempat keja... member masuk bilik

kakak tut : eh lynn x buka air-cond ke?
lynn:  emm tak kak sejuk gila...

sekali masuk bilik dia.. ya Allah sejuknya.. dah la duduk sorang2... pheww...

ok2..kita nak cita pasal facebook..
kawan-kawan ade cita tentang omputih menipu kat fb nie...selalunya baca or tengok berita je bila ade wanita-wanita yang tertipu..pelik macam mana boleh kena tipu..last2 ade kawan cerita tentang ahli keluarga dia yang kena tipu...


gambar contoh.. cube korang klik dekat message fb.. kat other.. mesti ada kan?
mula-mula nak kenal..
dah kenal ajak jumpa..konon2 nak kahwen.. dah bodek macam2 mintak duit pulak.. 
hati-hati wahai wanita.. mereka nie tak kira..isteri orang.. mak orang..selagi boleh tipu mereka tipu..
tipu duit boleh lagi terima..tapi kalau dah sampai becerai-berai.. maruah tergadai.. hati-hati.




Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!