iklan neh besshhh lerrr..

Tuesday, 28 January 2014

contest!

Assalamualaikum~~

alamak nak berfeeling contest la pulak..dulu masa zaman2 belajar..memang banyak masuk contest.. paling banyak dapat purse.. memang bahagia betul..memang benda tak seberapa..tapi kalau dapat free.. alangkah indahnya..hahaha..zaman sekarang mana ade barang kangkung  murah..kan suma barang mahal.. so dapat apa2 yang free kita grab je.. kalau kita lepas kan peluang memang rugi.. macam nie..

memang rugi.. gatal2 masuk contest.. lagi2..
nie dekat fb..
yang sadisnya..time dapat email tu lynn kat kluang.. en roommate memang confirm tak dapat ambil sebab outstation.. so burn gitu jela jawabnya.. gatal nak masuk contest.. las2 tak dapat jugak tiket tu..tapi sekurang2nya tau yang kita dah dapat tiket free..kakaka....kalau dapat.. minggu nie pergi dengan en roommate.. minggu depan dengan en roommate lagi.. mingggu lagi satu pun pergi lagi..haha


ha.. yang bawah nie syok sikit..

klik gambar untuk tumbasaran..

lynn memang register nama untuk belia..macam biasa la mesti ada masukkan email... so bila dah register dengan belia.. dapat email untuk buat survey.. lynn memang selalu layan survey yang di beri melalui email.. kalau time bosan2 la..so.. ade satu survey nie dah lama sebenarnya pertengahan tahun lepas lagi.. dalam survey tu dia akan bagi tpup Rm10.. tapi.. 1 jan baru dapat topupnye.. tak kisah la.. janji dapat kan.. Rm10 pun.. sapa yang nak bagi free kan.. no topup tu invalid.. sebab dah guna.. ahaha..



so lepas nie kita join lagi contest yang ada. mana tahu ada rezeki kan? nilai kecil pun rezeki dari Allah juga.. bersyukur tu kan lebih baik.. :)



Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!