iklan neh besshhh lerrr..

Thursday, 6 September 2012

Angah!!! Rindu....

Assalamualaikum~~

agak tension... tension ker..yela mane taknye sejak dua tiga hari nie ainul batrisyia asyik call jer dan ayat yang die  dok ulang2... angah... du.. indu.... bukan tesion sebab isyia tu call..tapi tension sebab hati makngah nie pun dok ingat nak balik kluang jek.. tapi tak dapat balik..lagi2 isyia call n cakap indu...lagi la hati nie tak tentu arah nak balik je rasenye...memanglah hari sabtu ahad kami suami isteri cuti..tapi time tu pun kami berehat..kalau kemana-mana pun rumah mak mentua je di kl... pernah jugak en suami bagi keizinan balik kluang tapi die tak dapat la balik sekali sebab kami memang tiap-tiap minggu balik ke kl..yelah ade tanggungjawab yang lebih penting... mak dan ayah lynn pun faham keadaan nie...tapi lynn pulak macam tak sanggup nak jauh daripada suami....

aduiyai... sebenarye takde lah tak sampai sebulan pun tak balik kluang tapi yelah budak-budak kan..bila dah datang je umah atok die..mestilah die asyik cari makngah...

isyia nie panggil angah jek... dah puas ajar makngah tapi die tukar jd angah...pakngah pun angah jugak..kadang-kadang die sendiri keliru..haha...

alhamdulilah setelah 5bulan kami bernikah... ainul batrisyia dah dapat terima kehadiran pakngahnye.. yela sebelum kahwin memang jarang la pakngah jumpa isyia.. tu yang manisnye bila isyia dapat pakngah.. kadang-kadang die takut.. (sebab pakngah suka buli isyia)  kadang-kadang die malu, dan kadang-kadang die naik tocang... sebab die pulak buli pakngah...hahahaha...

rindu nak tidur dengan isyia...rindu nak bau isyia..cium isyia...mandikan isyia.. rindu sgt....

agak-agak isyia tengah main apela ye kat umah atok nenek tu...

tak de gambar formal dengan isyia.... hehe..webcam jela yang ade tu pun kena edit  haha..


Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!