iklan neh besshhh lerrr..

Friday, 3 June 2011

semua orang pun suka kanak-kanak....

salam semua....

dah lame tak update blog..sebelum nie busy dengan assignment kan...
tp bila da cuti sem nie..busy dengan benda lain pulak....


nie la dia permata hati, jantung, intan payung ainul batrisyia....sekarang dah 8bulan da...dah tumbuh gigi dah...dah pandai berdiri dengan jayanya tinggal nak berjalan je...eh..nie bukan anak lynn tau..tapi anak sedara...

nie la aktiviti kami setiap hari...melepak kat lua sambil ketawa riang....


bila dah bosan ketawa mula nak petik bunga...haipp....nenek marah nnt isyia...





dan bila mak angah pulak bosan...isyia la jd mangsa...comel kan?? pipi burger...hehe...

sekarang nie 24 jam bersama ainul batrisyia...dah macam ank sendiri dah...yelah...bangun pagi je die kat sebelah...1 hari bersama dia...time tengah tido pun boleh terjaga sebab isyia nak susu....
manja dan terlalu manja...terutama dengan makngah...

ibu dan ayah isyia pulak duduk kat umah lain...haishh..buleh mengepak la ibu ayah die...ye la....anak dah ade pengasuh jaga...hihi free pulak tu..24 jam pulak tu...

tapi kan....

semua orang pun suka dengan kanak-kanak...tapi berapa ramai yg boleh dan sanggup jaga kanak-kanak nie? sedangakan seorang ibu pun sanggup buang anak sendiri....lg la kita yg belum beranak pinak lagi nie kan...?? so, korang semua jgn pandai ckap je suka kanak2 tapi x sanggup nak berkoban demi kanak-kanak nie....


kadang-kadang terniat di hati nak ambil anak angkat...boleh ke??



Image Hosted by ImageShack.us

No comments :

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers