iklan neh besshhh lerrr..

Friday, 5 February 2010

Jom Join Contest (menang Couple tee's)

salam...hi....emm asal n3 baru mst bout contest kan..hehhehe...emm ssh sbnrnye nak update n3..coz internet free kat kolej neh lembab...hehe k lg skaly lynn join contest yg dianjurkan oleh aisumi..mse jom join contest yg first..lynn adalah salah seorang pemenangnye..dan neh la hadiah nye...


chantekkk thanks sumi.....


Syarat-Syarat nak join contest:
1st: adalah seorang blogger dan ada blog sendiri
2nd: gambar yg digunakan adalah gambar sendiri
3rd: letak banner di bwh ni kat dalam entry anda dan jugak sidebar
(backlink ke blog ini jangan lupe)




Photobucket





kalu dah memenuhi syarat boleh join dah!
Cara-Cara Nak join:
  • Buat entry pasal contest JJC (menang couple tee's)
tajuk: Jom Join Contest (menang Couple tee's)
  • Letak banner di atas di sidebar dan entry
  • Letak pice anda dan pasangan dalam entry (1 aje) kalo boleh non edited pice yer
  • Jgn lupe tinggalkan comment link entry penyertaan anda di sini..

2 Pemenang bertuah aje yang dapat h adiah ni!!!
pemilihan dibuat juri jemputan sumi nnt..
Tarikh tutup 7 Feb 2010..klau nak join klik aisumi



ok nie gambar yg lynn pertaruhkan..mgkin sblm nie ade da gmbar nie kat sini..sory ulg tayang pulak..huhu...
edit sikit bg chyer..mse neh mendung...klau x gambo kabur la...boley ea sumi..hehe
actually gambar nie di capture time cuti2 malaysia ke putrajaya..emm da pnt capture gambar bersame bangunan2 yg unik kat sane..lynn n si dia pon amk gambar cm nie..bergambar bersama rumput yg ada di putrajaya...hehhehe..harapan mst la nak menang kan???tp x mng pon x ksh..saje nak join tuk meriah n support contest dari aisumi nih..ok da.....wsalam..






Image Hosted by ImageShack.us

1 comment :

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

dear.. thnks join contest sumi.. ^^

iklan-iklan!!!

~~

Daisypath Graduation tickers