iklan neh besshhh lerrr..

Saturday, 27 February 2010

contest:baju kurung menawan

salam...contest lagi..
SYARAT 1
Korang dikehendaki meletakkan banner diatas pada ENTRY dan SIDEBAR blog anda. suda

SYARAT 2

Korang hendaklah menjadi salah seorang follower di bog honeybee ini..klik jer kat blog ini..conpem dapat jadi follownyer..i follow u...hehe


SYARAT 3
Gambar yang disertakan hendaklah original gambar korang leh diedit mengikut kesesuaian korang..tapi korang wajib memakai samaada baju kurung, baju kebaya, baju kebarung, baju jubah, atau baju melayu..Yang melambangkan kemelayuan seseorang itu...

klik la gambar utk tumbasaran

SYARAT 4
Buat satu entry mengenai contest ini dan pastikan ada backlink ke blogHon3yb33 ini...Huraikan ikut kreativiti anda..lagi complete lagi bagus..!! suka atiiiii..!!


SYARAT 5
Buat satu entry yang menyambung ayat ini dibawah gambar contest tersebut :

"Saya nak masuk contest ini keranaa saya nak dapat hadiah!!!betull x tipu...sy gak dapat merayap kat blog puan punye contest selalu..n dapat gak terjah blog kwan2 lain yg masuk contest ini..dan warna yang saya suka ialah biru dan merah"

Huraikan entry tersebut sesempoi yang mungkin..xperlu berjela-jela panjang..!! sekadar padat dan menarik...
nape gambar tersebut yg lynn pertaruhkan...:
  1. semase gambar ini di capture..lynn menjadi pengapit kepada akk lynn yg berkahwin pada bln disember thun lalu..
  2. bg lynn mmmg adat orang melayu..bile pengapit mst pakai baju kurung,baju kebaya,jubah,kebarung or baju melayu...jrgkan pengapit pakai baju gaun??sluar??jrg..or x de kan??
  3. gambar2 situasi lain tp still baju yg same..sbb utame lynn minat biru..

SYARAT 6
Dari mana korang tahu contest ini? sila tulis nama dan link blog mereka...........
ok ini..malaysia giveaway

SYARAT 7
Jangan lupa tinggalkan komen dan url link anda di kotak komen mrs weiyda dibawah entry ini..Komen di entry ini sahaja..jika tinggal di entry lain x akan diambil kira...pastu tinggal jejak kat chatbox di sidebar...
da beres...

harap2 diterima..jom join ramai2...




Image Hosted by ImageShack.us

2 comments :

HOn3YB33 said...

done..!!

dah check..gud luck..

thanks join this contest...

nantikan ...

HOn3YB33 said...

UNTUK PERHATIAN SEMUA YANG MENYERTAI CONTEST BAJU KURUNG MENAWAN...

contest ini telah ditutup penyertaanya..
semua peserta adalah seramai 52 orang..
dan ianya akan dipilih sehingga mendapat top 10...
nantikan to 10 iaitu 3 hari dari sekarang...
sekiranya anda terpilih sebagai top 10...
pastikan anda membuat sesuatu untuk menraih undi daripada blogger lain kerana 30% undi berada di tangan blogger...

itu sajork...

anda tidak akan diberitahu samaada anda adalah top 10 atau pemenang...so rerajin ler..mengklik kat blog honeybee...sekiranya masa sudah tutup tetapi anda tidak menghubungi honeybee maka akan ada backup winner disitu...harap maklum...

last..thanks coz join this contest..gud luck..!!

iklan-iklan!!!